Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 1.495,00 (excl. btw)
€ 1.808,95 (incl. btw)

Duur

4 modules

Docent(en)

Frans Kofflard

Oldrik Beelen

Leerlijn basis aankoop A-RMT / Binnendienst

Jouw aankoopmakelaars optimaal ondersteunen, dat wil jij toch ook? Met de leerlijn Aankoop voor ARM-T en binnendienstmedewerkers doe je alle kennis op die je hiervoor nodig hebt.

De leerlijn is afgestemd op jouw taken en bevoegdheden. Je leert de zoekvraag duiden, het klantdossier op te bouwen, nieuwe klanten binnen te halen en alle andere kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw collega’s voorsprong in vastgoed te geven.

Hoe ziet het programma eruit?
Je start de leerlijn samen met de KRM-T en RM deelnemers en leert in 4 dagdelen alles over jullie klanten, de klantreis en de inzet van aansprekende marketingtools om het aantal aankoopopdrachten te vergroten. 

Na deze gezamenlijke start scheiden jullie wegen en vervolg je met andere assistent makelaars en binnendienstmedewerkers het programma. De leerlijn bestaat uit lessen die klassikaal op een mooie locatie centraal in het land worden gegeven. Daarnaast verbreed je jouw kennis ook met behulp van e-learnings, artikelen, podcasts en een webinar.  

De leerlijn basis aankoop wonen voor ARM-T en binnendienstmedewerkers bestaat uit 4 modules: 

1: De klantreis en marketing
2: Klantcontact en het droomhuis
3: Onderzoek
4: Klantdossier en evaluatie dienstverlening 
 
Ook voor KRM-T/RM
Omdat de taken en bevoegdheden van de binnen- en buitendienst verschillen hebben we twee versies van de leerlijn gemaakt; een voor KRM-T en RM en een programma voor ARM-T’ers en binnendienstmedewerkers.  

Let op: onderaan deze pagina vind je het cursusrooster, dit is momenteel bekend tot en met het najaar 2021. Het rooster voor het voorjaar 2022 publiceren we zo snel mogelijk. Hierover ontvang je dan van ons bericht. Je kunt er wel van uitgaan dat deze lessen op dezelfde weekdag plaatsvinden. Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting