Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 3.495,00 (excl. btw)
€ 4.228,95 (incl. btw)

Duur

4 modules

Docent(en)

Frans Kofflard

Oldrik Beelen

Leerlijn basis aankoop KRM-T/RM-T

Het aantal woningtransacties waarbij een aankoopmakelaar betrokken is groeit. Als aankoopmakelaar is het belangrijk dat je het aankoopproces goed kent, snapt wat je wanneer moet doen, je voldoende kennis hebt van bijvoorbeeld bouwkunde, juridische zaken of renovatie én weet wanneer je een andere expert moet inschakelen. 

Natuurlijk is het onderwerp woningaankoop wel behandeld in je opleiding tot (kandidaat)makelaar maar aankoop is echt een ander vak.
Wist je bijvoorbeeld dat het aankopen van een woning meer bedrijfsrisico’s met zich meebrengt dan het verkopen van een woning? Als professional neem jij tenslotte de onderzoeksplicht voor een groot deel over van je klant. Het toenemend aantal rechtszaken en claims bevestigen het belang van een goed klantdossier, het doen van onderzoek (bouwkundig en juridisch) en het juist adviseren van je klant. En hoe doe je dit in tijden van enorme krapte op de woningmarkt, waarin tijd voor onderzoek er nauwelijks lijkt te zijn.  

De leerlijn aankoop
De leerlijn aankoop basis is een compleet lesprogramma voor beginnende aankoopmakelaars en makelaars die van een paar aankoopklanten per jaar willen groeien naar een hoger aantal klanten. In deze leerlijn ontdek je onder andere het belang van luisteren, de juiste vragen stellen en de kracht van aansprekende marketingactiviteiten.  

Hoe ziet het programma eruit?
Je start de leerlijn samen met de ARM-T en binnendienst deelnemers. Je leert in 4 dagdelen alles over jullie klanten, de klantreis en de inzet van aansprekende marketingtools om het aantal aankoopopdrachten te vergroten. Na deze gezamenlijke start doorloop je samen met andere (kandidaat) makelaars het vervolg van het programma. Je krijgt les van specialisten, zo ga je bijvoorbeeld onder leiding van Frans Kofflard aan de slag met het optimaliseren van je dienstverlening en je verdienmodel.  Daarnaast verbreed je jouw kennis ook met behulp van e-learnings, artikelen, podcasts en een webinar.    

De complete Leerlijn basis aankoop wonen voor K-RMT / RMT bestaat uit 4 modules: 

1: De klantreis, marketing en diensten
2: Het droomhuis
3: Onderzoek, onderhandelen en financiering
4: Juridisch, evaluatie en nazorg 

Ook voor ARM-T / binnendienst
Omdat de taken en bevoegdheden van de binnen- en buitendienst verschillen, hebben we twee versies van de leerlijn: een voor KRM-T en RM en een programma voor ARM-T’ers en binnendienstmedewerkers.  

Let op: onderaan deze pagina vind je het cursusrooster, dit is momenteel bekend tot en met het najaar 2021. Het rooster voor het voorjaar 2022 publiceren we zo snel mogelijk. Hierover ontvang je dan van ons bericht. Je kunt er wel van uitgaan dat deze lessen op dezelfde weekdag plaatsvinden. Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting