Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 120,00 (excl. btw)
€ 145,20 (incl. btw)

Duur

3 uur

Studiepunten

VGC
BV 3
LV 3

NRVT
BV3
LV3
WOZ3

Meten met NEN2580 (e-learning)

Sta je ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed of Landelijk Vastgoed bij NRVT en wil je alles weten over de NEN 2580? Dan is deze e-learning geschikt voor jou.  

NEN 2580 is een Nederlandse norm die de termen, definities en bepalingsmethoden bevat voor oppervlakten van terreinen die bestemd zijn voor gebouwen en voor de vloeroppervlakten en inhoud van gebouwen of delen daarvan. Het doel van de NEN2580 is de vergelijkbaarheid van gebouwen te verbeteren. NEN 2580 speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de energieprestatie en de marktwaardering.  

Na het volgen van deze e-learning kun je uitleggen wat het doel van de NEN 2580 is en volgens de NEN 2580 de vloeroppervlakte en inhoud van gebouwen of delen daarvan meten en berekenen. 

 Je leert: 

  • hoe je kunt meten; 
  • wat het doel van de NEN 2580 is; 
  • wat het verschil is tussen meten volgens de Branchebrede Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen en meten volgens de NEN 2580;
  • hoe je verschillende soorten vloeroppervlakten kunt berekenen;
  • hoe je de oppervlakten van gemeenschappelijke ruimtes kunt verdelen


Bij inschrijving voor deze e-learning module krijg je direct toegang tot de e-learning en doe je afstand van je recht op 14 dagen bedenktijd. Studie-uren worden in de week na de einddatum toegekend wanneer de toets behaald is.  

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting