Branche

Makelaar

Plaats

Thuis

Prijs

€ 65,00 (excl. btw)
€ 78,65 (incl. btw)

Duur

1 uur

Studiepunten

VGC
Wonen1

NRVT
Wonen1

Omgevingswet Wonen 2023 (e-learning)

Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. Deze wet bundelt 26 wetten uit de fysieke leefomgeving tot één nieuwe wet: de grootste wetgevingsoperatie na WO II. 

Voor jou als woningmakelaar- en taxateur betekent deze vereenvoudiging in eerste instantie dat je een hoop nieuwe kennis op moet doen: alle procedures rondom regelgeving die betrekking hebben op de fysieke leefomgeving veranderen namelijk. Daarom bieden we, speciaal voor de woningmakelaar, een voorbereidende e-learning aan.

Na het volgen van deze e-learning weet jij wat er onder het regime van de Omgevingswet gaat veranderen en leer je door middel van vele praktijkvoorbeelden alles over:

  • De raadpleegomgeving van het omgevingsplan.
  • De instrumenten van de Omgevingswet (o.a. omgevingsplan, omgevingsverordening, omgevingsvergunning, projectbesluit, maatwerkbesluit, meldplicht, et cetera).
  • De meest relevante wijzigingen in het vergunningentraject.
  • De consequenties van meer algemene regels en globale regels.


Na het afronden van deze e-learning ben je volledig bekend met de nieuwe regelgeving en in staat om succesvol met de Omgevingswet te werken! Na aankoop van deze e-learning heb je tot en met 31 december 2023 de tijd om deze in te zien. 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting