Branche

Makelaar
Taxateur

Plaats

Wachtrij

Prijs (incl. btw)

€ 1.500,70

Duur

3,5 dag

Pakket BV Actualiteiten 2021

Een totaalpakket voor makelaars en taxateurs die staan ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de registers NRVT en VastgoedCert, die dit jaar niet op gaan voor de niveaumeting van VastgoedCert. 

Met dit pakket voldoe je aan de volledige jaarlijkse studieverplichting van zowel NRVT als VastgoedCert voor Bedrijfsmatig Vastgoed. Het pakket bestaat uit vier cursussen die je met tussenpozen volgt. In dit pakket ligt de nadruk op actualiteiten in jouw vakgebied. Denk hierbij aan lessen die geleerd zijn uit de audit trail van NRVT, de invloed van corona op de commerciële vastgoedmarkt, fiscale actualiteiten en btw binnen bedrijfsmatig vastgoed 

Met dit pakket hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste samenstelling van cursussen, dit hebben wij voor jou gedaan. Dit pakket is de meest efficiënte manier om al jouw educatie voor Bedrijfsmatig Vastgoed in 2021 te organiseren. 

Hoe ziet het pakket eruit?

Verplichte dag 2021 NRVT BV + actualiteiten BV. 
Doe je voordeel met de lessen die zijn geleerd uit de audittrail! Daarnaast wordt aandacht besteed aan tuchtuitspraken en plausibiliteitHet tweede dagdeel gaat in op actualiteiten zoals het omgaan met taxatie-onzekerheid vanwege Covid-19 en het nieuwe model duurzaamheid in de praktijkhandreiking.   

Verplichte dag 2021 VGC BV 
Verduurzaming en energietransitie blijven belangrijke onderwerpen voor de vastgoedmarkt. Daarnaast neemt de digitalisering een vlucht en werken steeds meer mensen vanuit huis, welke gevolgen heeft dat voor de vastgoedmarkt? 

Marktanalyse commercieel vastgoed 
In deze cursus krijg je een update over wat er speelt in de marktbespreek je hoe je goede referenties verzamelt en hoe je aannames onderbouwt op basis van verschillende bronnen, zoals met data van Midas of op basis van marktupdates van de grote(re) kantoren 

Update fiscaal BV 
Na deze drie-uurs online cursus ben je weer op de hoogte van de actuele fiscale ontwikkelingen in het commercieel vastgoed, zoals btw, jurisprudentie en het belastingplan 2021. 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting