Branche

Makelaar

Plaats

Virtueel

Prijs (incl. btw)

€ 1.167,65

Duur

2,5 dag

Studiepunten

VGC
BV 19

NRVT
BV17

Pakket BV Niveaumeting 2022

Sta je ingeschreven in de kamers BV van zowel het register NRVT als VastgoedCert, en heb je van VastgoedCert een uitnodiging ontvangen om dit jaar een niveaumeting theorie af te leggen? Dan voldoe je met dit pakket aan al jouw studieverplichtingen voor 2022! 

 Met dit pakket hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste samenstelling van cursussen, dit hebben we al voor jou gedaan. De snelste en efficiëntste manier om al jouw educatie voor de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed te volgen dus! Het pakket bestaat uit vier cursussen die je met tussenpozen volgt.  

 

Verplichte dag 2022 NRVT BV + actualiteiten BV. 

In drie uur worden de volgende vragen op een praktische manier beantwoord, zodat je de kennis direct kunt toepassen in de praktijk:   

 1. Wat betekent objectiviteit voor jou als vastgoedprofessional?  

2. Wat kunnen we beter doen dan tuchtzaken inhoudelijk behandelen en resultaten van audits delen en behandelen in combinatie met de regels die gelden?  

3. Wat kan een taxateur vande objectiviteit van 'peers' zoals advocaten en accountants leren? 

4. Wat zijn de meest voorkomende omissies en hoe kun je deze voorkomen? Deze omissies zijn geconstateerd bij desk- en fieldaudits door Doorlopend Toezicht.  

 Daarnaast kom je tijdens deze cursus je te weten wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn binnen het vakgebied van bedrijfsmatig vastgoed. 

 

Verplichte dag 2022 VGC BV 

Deze dag bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel leer je alles wat je moet weten over de Omgevingswet, die in 2022 zijn intrede doet.  

Ook leer je welke begrippen en processen deel uitmaken van de Omgevingswet. 

 Daarnaast leer je meer over het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl).  

Je leert onder meer welke technische bouwactiviteiten vergunningsplichtig of vergunningsvrij zijn of waarop een meldingsplicht rust.   

Tijdens het tweede deel van de dag staan juridische actualiteiten en ethiek centraal, en worden o.a. de Wet voorkoming witwassen en financiering terrorisme (Wwft) en Huurwetgeving behandeld. Ook komen actualiteiten rondom de Huurwetgeving aan bod.  


Juridische actualiteiten en duurzaamheid in commercieel vastgoed 

Tijdens dit onderdeel leer je in drie uur wat je moet weten over de huidige stand van zaken rondom duurzaamheid en relevante wetgeving. Je hoort wat je moet weten over het vanaf 2023 verplichte label C en de handhaving hiervan in de toekomstige praktijk. Ook gaan we in de op wetgeving uit het Bouwbesluit. Deze wetgeving dreigt namelijk ingehaald te worden door banken die niet meer willen financieren. Wat betekent dit voor het commercieel vastgoed? Daarnaast staat er nog veel meer op stapel als het gaat om duurzaamheid. Ook word je aan de hand van praktijkvoorbeelden en jurisprudentie op de hoogte gebracht van actuele en de te verwachten wettelijke ontwikkelingen. 

 

VastgoedCert Niveaumeting theorie – voorbereiding op de toets 

Tijdens de voorbereidingscursus word je op hoofdlijnen bijgepraat over de inhoud van de niveaumeting, oefen je de diverse onderdelen, en krijg je tips over hoe je de onderdelen het beste kunt voorbereiden. Daarnaast ontdek je in welke kennis en vaardigheden jij je nog verder moet verdiepen om goed beslagen ten ijs te komen op jouw niveaumeting. Doordat de cursus wordt gegeven door een docent die precies weet hoe de niveaumeting in elkaar steekt, liggen jouw slagingskansen meteen een stuk hoger.  

 

Update fiscaal BV 

Na deze drie uurs cursus ben je helemaal op de hoogte van de laatste actuele fiscale ontwikkelingen in het commercieel vastgoed, zoals btw, jurisprudentie en het belastingplan 2021. 

 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting