Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht

Prijs

€ 2.995,00 (excl. btw)
€ 3.623,95 (incl. btw)

Duur

15 dagdelen
Brochure downloaden

Praktijkleer en Vakbekwaamheid Makelaar Landelijk Vastgoed

De tweede stap in de opleiding tot Register-Makelaar Landelijk Vastgoed is de specialisatie.

Je kunt hieraan deelnemen als je het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige behaald hebt. De Specialisatie Landelijk Vastgoed bestaat uit een theoriegedeelte (Praktijkleer) en een vaardighedengedeelte (Vakbekwaamheid ). De opleiding is gebaseerd op de toetstermen uit het Kwalificatiedossier Register-Makelaar Landelijk Vastgoed. Dat betekent dat de opleiding perfect aansluit op het examen. Tijdens deze opleiding leer je ook praktische vaardigheden die je direct in de praktijk kunt toepassen.


Inhoud
Van verschillende docenten leer je de kwaliteit van kopers in te schatten, diverse waarderingsmethoden te duiden, financiële constructies te boordelen en overeenkomsten op diverse aspecten te toetsen.

Praktijkleer
Tijdens de Praktijkleer komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Makelaardij
  • Koop en verkoop
  • Ethiek
  • Bos, natuur en overig
  • Privaatrecht
  • Publiekrecht
  • Grondbeleid


Vakbekwaamheid Makelaar Landelijk Vastgoed
Tijdens het onderdeel Vakbekwaamheid krijg je uitleg over hoe je de kennis en stukken verzamelt die je nodig hebt voor het maken van je portfolio. Daarnaast oefen je met de verschillende vaardigheden die tijdens het examen van je gevraagd worden. Ook adviseren de ervaren docenten je bij het kiezen van een onderwerp voor het visiestuk en tijdens het uitwerken ervan.


NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting