Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht

Prijs

€ 2.290,00 (excl. btw)
€ 2.770,90 (incl. btw)

Duur

8 lessen
Brochure downloaden

Praktijkleer en Vakbekwaamheid makelaar wonen middag/avond

Wil jij Kandidaat- Register Makelaar (K-RM) worden? Dan is de vernieuwde opleiding Praktijkleer en Vakbekwaamheid Makelaar Wonen precies wat je nodig hebt!

De Specialisatie Wonen bestaat uit een theoriegedeelte (Praktijkleer Wonen) en een vaardighedengedeelte (Vakbekwaamheid Wonen). Tijdens deze opleiding leer je niet alleen de theoretische kennis die je nodig hebt voor de SVMNIVO-examens, maar ook praktische vaardigheden die je direct in de praktijk kunt toepassen.

De opleiding Praktijkleer en Vakbekwaamheid Makelaar Wonen behandelt alle belangrijke onderwerpen die je nodig hebt om succesvol als kandidaat makelaar aan de slag te gaan:

  • Makelaardijleer
  • (Aan-) Koop en Verkoop
  • Huur en Verhuur
  • Financiering
  • Waardebepaling
  • Marketing
  • Ethiek

Daarnaast oefen je tijdens de opleiding op alle onderdelen die terugkomen in het Vakbekwaamheidsexamen, zoals onderhandelen en het uitleggen van een koopovereenkomst. Bovendien krijg je praktische tips voor het schrijven van je visiestuk en brochure, zodat je jezelf goed kunt presenteren aan potentiële klanten. De opleiding is gebaseerd op de toetstermen uit het Kwalificatiedossier Register-Makelaar Wonen, waardoor je perfect wordt voorbereid op de examens én op de praktijk.

Je krijgt les van de beste docenten, die stuk voor stuk specialist zijn in hun vakgebied. AVV is als opleidingsinstituut verbonden aan de NVM, heeft nauwe banden met VastgoedCert (het register voor makelaars), en werkt intensief samen met het landelijk examenbureau SVMNIVO. Zo weet je zeker dat jouw opleiding altijd actueel is. Twijfel niet langer en investeer in je toekomst als (kandidaat) makelaar!

Toelating
Voor deelname aan deze opleiding raden we je aan het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige behaald te hebben. Heb je alle lessen gevolgd, maar nog niet alle examens behaald? Zorg dan dat je alsnog zo snel mogelijk de examens behaald, maar je kunt ondertussen wel starten met deze opleiding.

Ook als avondopleiding
Wist je dat je deze opleiding ook als avondopleiding kunt volgen?

NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting