Branche

Makelaar

Plaats

Tsjechië

Prijs (incl. btw)

€ 1.925,00

Duur


Studiereis NVM Business 2022

Van zondag 25 t/m woensdag 28 september 2022 organiseert Academie voor Vastgoed wederom een fantastische studiereis!

Samen met NVM-business collega’s reis je deze keer naar het prachtige Tsjechië, waar je onder leiding van topdocent en advocaat Paul Wanders jouw verplichte educatie voor de kamer BV volgt.

De reis biedt de ultieme gelegenheid om ‘business’ te combineren met ‘pleasure’. Zo heb je, naast het volgen van de verplichte educatie, voldoende mogelijkheid om in ontspannen sfeer te netwerken met NVM Business collega’s en het land te ontdekken.

We bezoeken de bruisende ‘Gouden stad’ Praag en de tweede stad van het land, Brno. Brno is de innovatie-hub van het land. Hier neemt vastgoedontwikkelaar CTP ons mee neemt naar haar interessantste vastgoedprojecten.

PE-uren

Het cursusaanbod tijdens deze studiereis levert je de nodige PE-uren op voor de kamer BV: 12 voor VastgoedCert en 14 voor NRVT. De verplichte dagen die in 2022 aangewezen zijn voor de kamer BV door de registers komen in ieder geval terug in het programma. Waarbij één verplicht onderdeel (3 uur) online gevolgd wordt na afloop van de reis. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Wat is er inbegrepen in de prijs?

Voor deze prijs slaap je in tweepersoons hotelkamers. Wil je liever een eenpersoonskamer? Geef dit aan bij jouw aanmelding! De meerprijs is €169,- ex btw. Daarnaast is bijna alles inbegrepen: de vlucht inclusief 20 kg ruimbagage, de overnachtingen in Tsjechië inclusief ontbijt, lunch (met 3 drankjes) en diner (met 3 drankjes), de cursussen en alle beschreven activiteiten en transfers. Zelfs een online cursus van 3 uur op een later moment voor het behalen van de laatste verplichte PE-uren voor kamer BV van VastgoedCert. Meerkosten zijn er voor activiteiten die je buiten het programma onderneemt, en eventuele extra reis- en parkeerkosten op de luchthaven (Schiphol).  

Daarnaast raden wij aan om goede een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je in geval van persoonlijke omstandigheden jouw reis kunt annuleren. Voor inschrijvingen na 21 juni kunnen wij de genoemde prijs niet garanderen in verband met de prijzen van de vliegtickets. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers. Schrijf je dus tijdig via onderstaande button in, want vol = vol! 


Gedetailleerde informatie over het programma van deze reis vind je hier.


Let op: deze inschrijving is niet (zoals in onze algemene voorwaarden staat tot 14 dagen voor aanvang te annuleren). Bij inschrijving is jouw deelname definitief.


Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting