Branche

Makelaar

Plaats

Wachtrij

Prijs (incl. btw)

€ 1.925,00

Duur


Studiereis NVM Business 2022

Van zondag 25 t/m woensdag 28 september 2022 organiseert Academie voor Vastgoed wederom een fantastische studiereis!


Samen met NVM-business collega’s reis je deze keer naar het prachtige Tsjechië, waar je onder leiding van topdocent en advocaat Paul Wanders jouw verplichte educatie voor de kamer BV volgt.

De reis biedt de ultieme gelegenheid om ‘business’ te combineren met ‘pleasure’. Naast het volgen van de verplichte educatie kun je in ontspannen sfeer netwerken met NVM Business collega’s, en ontdekken we gezamenlijk het prachtige Tsjechië.

We bezoeken de bruisende ‘Gouden stad’ Praag, waar vastgoedprijzen trouwens hoger liggen dan in Amsterdam, en de tweede stad van het land: Brno. Brno is de innovatie-hub van het land. Hier neemt vastgoedontwikkelaar CTP ons mee neemt naar haar interessantste vastgoedprojecten.

PE-uren

Het cursusaanbod tijdens deze studiereis levert je de nodige PE-uren op voor de kamer BV: 12 voor VastgoedCert en 14 voor NRVT. De verplichte dagen die in 2022 aangewezen zijn voor de kamer BV door de registers komen in ieder geval terug in het programma. Waarbij één verplicht onderdeel (3 uur) online gevolgd wordt na afloop van de reis. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Wat is er inbegrepen in de prijs?

Voor deze prijs slaap je in tweepersoons hotelkamers. Wil je liever een eenpersoonskamer? Geef dit aan bij jouw aanmelding! De meerprijs is €169,- ex btw. Daarnaast is bijna alles inbegrepen: de vlucht, handbagage en 20 kg ruimbagage, de overnachtingen in Tsjechië inclusief ontbijt, lunch (met 3 drankjes) en diner (met 3 drankjes), de cursussen en alle beschreven activiteiten en transfers. Zelfs een online cursus van 3 uur op een later moment voor het behalen van de laatste verplichte PE-uren voor kamer BV van VastgoedCert. Meerkosten zijn er voor activiteiten die je buiten het programma onderneemt, en eventuele extra reis- en parkeerkosten op de luchthaven (Schiphol). Tot 22 augustus worden bovenstaande prijzen aangehouden, wil je je na deze datum daarna nog inschrijven om mee te gaan? Mail ons dan op info@avv.nl , we nemen dan contact met de reisorganisatie op om te kijken welke vliegticketprijs er dan geldt en of er nog overnachtingsbeschikbaarheid is. Wij laten je dan z.s.m. weten of meegaan nog kan, en van welke prijs je kunt uitgaan.

Daarnaast raden wij aan om goede een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je in geval van persoonlijke omstandigheden jouw reis kunt annuleren.

 
De studiereis gaat definitief door. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers. Schrijf je dus nog snel in via onderstaande button, want vol = vol! 


Gedetailleerde informatie over het programma van deze reis vind je hier.


Let op: deze inschrijving is niet (zoals in onze algemene voorwaarden staat) tot 14 dagen voor aanvang te annuleren. Bij inschrijving is jouw deelname definitief. 


Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting