Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 1.295,00 (excl. btw)
€ 1.566,95 (incl. btw)

Duur

8 lessen

Docent(en)

Michael Kuilema

Vakbekwaamheid Makelaar Wonen - avondopleiding

Heb je het onderdeel Praktijkleer makelaar wonen afgerond? Klaar voor de laatste stap op jouw route naar kandidaat makelaar Wonen?

Bij de module 'vakbekwaamheid' breng je de theorie uit de praktijkleer in de praktijk. Tijdens 8 lesavonden behandelen we verschillende onderwerpen zoals aan- en verkoop, huur en verhuur, en waardebepaling. 

Tijdens de lesavonden oefen je op alle onderdelen die terugkomen in het Vakbekwaamheidsexamen, zoals onderhandelen en het uitleggen van een koopovereenkomst. Bovendien krijg je praktische tips voor het schrijven van je visiestuk en brochure, zodat je jezelf goed kunt presenteren aan potentiële klanten. De opleiding is gebaseerd op de toetstermen uit het Kwalificatiedossier Register-Makelaar Wonen, waardoor je perfect wordt voorbereid op de examens én op de praktijk.

Je krijgt les van de beste docenten, die stuk voor stuk specialist zijn in hun vakgebied. AVV is als opleidingsinstituut verbonden aan de NVM, heeft nauwe banden met VastgoedCert (het register voor makelaars), en werkt intensief samen met het landelijk examenbureau SVMNIVO. Zo weet je zeker dat jouw opleiding altijd actueel is. Twijfel niet langer en investeer in je toekomst als (kandidaat) makelaar!

NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur

Aanmelden

We verwelkomen je graag bij één van onze lesgroepen 'Praktijkleer en Vakbekwaamheid makelaar wonen'. Uiteraard volg je alleen de lessen 'Vakbekwaamheid'.

  • Start 29 januari 2024 (virtueel klaslokaal). Bekijk eerst het rooster.
    Planning 
  • Start 25 maart 2024 in Utrecht (middag/avondopleiding). Bekijk eerst het rooster
    Planning.

Klaar om samen met ons de eindsprint richting jouw KRM-T titel in te zetten? Meld je dan vandaag nog aan voor Vakbekwaamheid Wonen. Stuur een email naar Brigitte via info@avv.nl en dan zorgen wij voor de rest!

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting