Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht

Prijs

€ 1.295,00 (excl. btw)
€ 1.566,95 (incl. btw)

Duur

4 lessen

Docent(en)

Michael Kuilema

Vakbekwaamheid Makelaar Wonen - dagopleiding

Heb je het onderdeel praktijkleer wonen afgerond? Klaar voor de laatste stap op jouw route naar kandidaat makelaar Wonen?

Meld je dan aan voor het onderdeel vakbekwaamheid. Hier breng je de theorie uit de praktijkleer in de praktijk. Tijdens vier lesdagen behandelen we verschillende onderwerpen zoals aan- en verkoop, huur en verhuur, en waardebepaling. Natuurlijk doen we dat aan de hand van de vaardigheden die tijdens het examen bij SVMNIVO van je verwacht worden. 

Je krijgt les van de beste docenten, specialist in hun vakgebied. AVV is als opleidingsinstituut verbonden aan de NVM, heeft nauwe banden met VastgoedCert (het register voor makelaars), en werkt intensief samen met het landelijk examenbureau SVMNIVO. Zo weet je zeker dat jouw opleiding altijd actueel is.  


Klaar om samen met ons de eindsprint richting jouw KRM-T titel in te zetten? Meld je dan vandaag nog aan voor de vakbekwaamheid Wonen.


STAP-budget

Voor deze variant van de opleiding kun je gebruik maken van het STAP-budget. Wil jij de subsidie inzetten voor deze studie? Meld je dan via deze pagina aan!


Liever 's avonds naar school?

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting