Branche

Andere opleidingen

Plaats

Regio zwolle
Regio utrecht
Virtueel

Prijs

€ 849,00 (excl. btw)
€ 1.027,29 (incl. btw)

Duur

11 lessen

Docent(en)

Alex Peters

John Wijling

Vastgoedintroductiecursus Wonen

Werken in de vastgoedwereld is fantastisch. Dus als jij er meer over wilt weten, dan helpen we je graag.

In de Vastgoedintroductiecursus Wonen laten we je kennismaken met alle facetten van het werken als woningmakelaar en -taxateur. Je krijgt les van de beste docenten, echt ervaren wonen makelaars. Die niet alleen een vracht aan kennis, maar ook veel verhalen uit de praktijk met je delen. Zo wordt de theorie direct praktisch gemaakt, wat het leren wel zo gemakkelijk en leuk maakt. 

Inhoud

Tijdens de Vastgoedintroductiecursus Wonen behandelen we alle onderdelen van de woningmarkt. Zo leer je alles over de rol van een makelaar, notaris en taxateur. Maak je kennis met het kadaster, hypotheekrecht, recht van overpad en ander relevant privaat- en publiekrecht. En kijk je door de opgedane bouwkundige kennis ineens anders naar je eigen woning. Kortom: in deze cursus doe je alle kennis op die je nodig hebt om succesvol in de backoffice van een makelaar aan de slag te gaan.

Examen

Het examen ‘Introductie Vastgoed’ plan je zelf na afloop van de cursus in bij Examenbureau SVMNIVO.
Tip: Wil je je optimaal voorbereiden op het examen, bestel dan voorafgaand aan het examen ook de Proeftoets Introductie Vastgoed bij SVMNIVO, daarmee test je niet alleen je kennis maar leer je ook de vraagstellingen kennen.

Ook overdag

Wist je dat je deze cursus ook als dagvariant kunt volgen? 


STAP-budget

Voor deze studie kun je gebruik maken van het STAP-budget. Wil jij de subsidie inzetten voor deze studie? Meld je dan via deze pagina aan!

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting