Branche

Andere opleidingen

Plaats

Regio utrecht

Prijs

€ 849,00 (excl. btw)
€ 1.027,29 (incl. btw)

Duur

10 lesdagen

Docent(en)

Alex Peters

John Wijling

Vastgoedintroductiecursus Wonen (avondopleiding)

Werken in de vastgoedwereld is fantastisch. Dus als jij er meer over wilt weten, dan helpen we je graag.

In de Vastgoedintroductiecursus Wonen laten we je kennismaken met alle facetten van het werken als woningmakelaar en -taxateur. Je krijgt les van de beste docenten, echt ervaren wonen makelaars. Die niet alleen een vracht aan kennis, maar ook veel verhalen uit de praktijk met je delen. Zo wordt de theorie direct praktisch gemaakt, wat het leren wel zo gemakkelijk en leuk maakt. 

Inhoud

Tijdens de Vastgoedintroductiecursus Wonen behandelen we alle onderdelen van de woningmarkt. Zo leer je alles over de rol van een makelaar, notaris en taxateur. Maak je kennis met het kadaster, hypotheekrecht, recht van overpad en ander relevant privaat- en publiekrecht. En kijk je door de opgedane bouwkundige kennis ineens anders naar je eigen woning. Kortom: in deze cursus doe je alle kennis op die je nodig hebt om succesvol in de backoffice van een makelaar aan de slag te gaan.

Examen

Het examen ‘Introductie Vastgoed’ plan je zelf na afloop van de cursus in bij Examenbureau SVMNIVO (niet inbegrepen bij de cursusprijs) .
Tip: Wil je je optimaal voorbereiden op het examen, bestel dan voorafgaand aan het examen ook de Proeftoets Introductie Vastgoed bij SVMNIVO (niet inbegrepen bij de cursusprijs), daarmee test je niet alleen je kennis maar leer je ook de vraagstellingen kennen.

Ook overdag

Wist je dat je deze cursus ook als dagvariant kunt volgen? 


NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting