Branche

Andere opleidingen

Plaats

Thuis

Prijs

€ 545,00 (excl. btw)
€ 659,45 (incl. btw)

Duur


Vastgoedintroductiecursus Wonen (e-learning)

Werken in de vastgoedwereld is fantastisch. Dus als jij er meer over wilt weten, dan helpen we je graag.


In de Vastgoedintroductiecursus Wonen laten we je kennismaken met alle facetten van het werken als woningmakelaar en -taxateur.
En het mooie is, je leert waar en wanneer je wilt! Deze zelfstudie cursus is gemaakt als e-learning in de unieke persoonlijk leeromgeving van AVV.

Voor wie
Ben je onlangs begonnen op een makelaarskantoor, werkzaam bij een gemeente, bank, woningcorporatie of vastgoed gerelateerd bedrijf? Dan is dit de cursus voor jou!

Opzet
De cursus bestaat uit tien lessen. Elke les begint met uitleg over wat je gaat leren (leerdoelen), de daarop volgende theorie wordt d.m.v. interactieve lesmethoden aangeleerd. Daarnaast is er extra lesmateriaal, zoals een handige begrippenlijst en actuele oefentoetsen (gebaseerd op de SVMNIVO-leerdoelen).

Inhoud
Tijdens de Vastgoedintroductiecursus Wonen behandelen we alle onderdelen van de woningmarkt. Zo leer je alles over de rol van een makelaar, notaris en taxateur. Maak je kennis met het kadaster, hypotheekrecht, recht van overpad en ander relevant privaat- en publiekrecht. En kijk je door de opgedane bouwkundige kennis ineens anders naar je eigen woning. Kortom: in deze cursus doe je alle kennis op die je nodig hebt om succesvol van start te gaan in de vastgoedbranche.

Sneak peak
Eerst even de online leeromgeving zien? Bekijk dan hier de korte introductie van de introductiecursus ;)

Praktische informatie
Na inschrijving voor deze e-learning krijg je in principe de volgende werkdag toegang tot de e-learning, en doe je afstand van jouw recht op 14 dagen bedenktijd. Vanaf dit moment heb je drie maanden lang toegang tot de online leeromgeving. De datum op het cursusrooster geeft enkel aan dat je in deze maand toegang hebt gekregen tot de e-learning. Je hoeft dus niet te wachten.

Examen
Het examen ‘Introductie Vastgoed’ plan je zelf na afloop van de cursus in bij Examenbureau SVMNIVO.

NVM-ledenkorting
NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur.

Klassikaal

Spreekt deze cursus je aan, maar leer je liever met een docent? Dan kun je deze cursus ook als fysieke of virtuele cursus volgen, overdag of in de avond.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting