Branche

Taxateur

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 330,00 (excl. btw)
€ 399,30 (incl. btw)

Duur

6 uur

Studiepunten

VGC
LV 6

NRVT
LV6
WOZ3

Verplicht NRVT LV 2022

Sta jij ingeschreven in de kamer LV van het NRVT-register? Dan is dit jouw verplichte dag voor 2022! Tijdens deze praktijkgerichte cursusdag leer je aan de hand van casuïstiek en praktijkvoorbeelden alles wat je moet weten over de onderstaande onderwerpen. 

Hoe ziet het programma eruit?  

Deze dag bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel staan vragen rondom onafhankelijkheid en objectiviteit centraal.  Wat kan een LV-taxateur leren van objectiviteit en onafhankelijk uit zaken die door NRVT-tucht zijn behandeld? Welke lessen kun je trekken uit bevindingen bij Doorlopend Toezicht? Ook staan we stil gestaan bij de onafhankelijkheid en objectiviteit bij het uitvoeren van een Specifiek Overeengekomen Werkzaamheid en bij een Professionele Taxatiedienst. 

Tijdens het tweede dagdeel gaan we in op referentie- en marktanalyses. Als taxateur moet kunnen verklaren en vastleggen hoe je tot een conclusie bent gekomen. Maar hoe neem je als taxateur het beste referentiegegevens in een taxatierapport op, waar houd je allemaal rekening mee en waaraan moet je bij de analyse voor de comparatieve en andere methodes aandacht aan besteden? Tijdens dit onderdeel wordt er ook ingegaan op de (statistische) onderbouwing in de verschillende methoden om hiermee de taxaties naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast nog praktische uitwisselingen van uitwerkingen en ervaringen. 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting