Branche

Makelaar

Plaats

Virtueel
Regio utrecht

Prijs (incl. btw)

€ 399,30

Duur

6 uur

Studiepunten

VGC
BV 6

NRVT
BV6 waarvan 3 vrij
WOZ6

Docent(en)

Bas van Overeem

Jelte Kinderman

Verplicht VGC BV 2022

Sta jij ingeschreven in de kamer BV van het VastgoedCert? Dan is dit jouw verplichte dag voor 2022! Tijdens deze dag komen onder andere de omgevingswet, juridische actualiteiten en ethiek aan bod.De dag staat bol van casussen die specifiek gericht zijn op praktijksituaties en vakvaardigheden en verbeteren jouw competenties als makelaar BV.   

Hoe ziet het programma eruit? 

Deze dag bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel leer je alles wat je moet weten over de Omgevingswet die op 31 januari 2023 zijn intrede doet. Ook leer je welke begrippen en processen deel uitmaken van de Omgevingswet. 

Daarnaast leer je meer over het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl).  Zo leer je onder meer welke technische bouwactiviteiten vergunningsplichtig of vergunningsvrij zijn, of waarop een meldingsplicht rust.  Tijdens het tweede deel van de dag staan juridische actualiteiten en ethiek centraal en worden o.a. de Wet voorkoming witwassen en financiering terrorisme (Wwft) en Huurwetgeving behandeld. Ook komen actualiteiten rondom de Huurwetgeving aan bod. Na het volgen van deze dag heb je de verplichte punten voor de kamer BV gehaald. Daarnaast volg je per kamer waarvoor je ingeschreven bent een facultatieve dag. Sta je in meerdere kamers ingeschreven? Let dan goed op bij je keuze voor de facultatieve dag. Een cursusdag die goedgekeurd is voor meerdere kamers, levert automatisch voor alle betreffende kamers het vermelde aantal punten op. Kom je er niet uit? Kies dan voor een totaalpakket. 

VastgoedCert nieuwe regeling 

Vernieuwt jouw VastgoedCert-certificaat? Dan kom je automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden je aan de voorbereidingscursus op de niveaumeting te volgen én alsnog aan te melden voor de verplichte dag. Deze onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de niveaumeting. Kijk op mijnvastgoedcert.nlvoor jouw registratie en de vervaldata. 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting