Branche

Makelaar

Plaats

Regio zwolle

Prijs (incl. btw)

€ 399,30

Duur

6 uur

Studiepunten

VGC
LV 6

NRVT
LV6

Verplicht VGC LV 2022

Sta jij ingeschreven in de kamer LV van het VastgoedCert-register? Dan is dit jouw verplichte dag voor 2022! De dag staat bol van casussen die specifiek gericht zijn op praktijksituaties en vakvaardigheden van de landelijke vastgoedmarkt. Daarnaast ligt de focus op het verbeteren van jouw competenties als makelaar LV.  

 

Hoe ziet het programma eruit? 

Deze dag bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel staat de regelgeving omtrent stikstof centraal. Door middel van casuïstiek leer je wat je moet weten over relevante materie, en worden stikstofregistratiesystemen (SSRS) & AERIUS belicht. Ook leer je bij over de wet milieubeheer. Hoe zit het bijvoorbeeld met de verhouding tussen vergunning, stalruimte en dierbezetting in relatie tot stikstof en ammoniak? 

Tijdens het tweede deel van de dag staat bodemverontreiniging centraal en leer je meer over de wet bodembescherming en bodemsanering.Na afloop kun je beter uitleggen wat aanvaardbare risico’s bij bodemverontreiniging zijn, welke invloed dit heeft op verkoopbaarheid, éwaar de aansprakelijkheid ligt. 

Na het volgen van deze dag heb je de verplichte punten van VastgoedCert voor de kamer LV gehaald. Wel moet je per kamer waar je bent ingeschreven nog een facultatieve dag volgen. Sta je in meerdere kamers ingeschreven? Let dan goed op bij je keuze voor de facultatieve dag. Een cursusdag die goedgekeurd is voor meerdere kamers, levert automatisch voor alle betreffende kamers het vermelde aantal punten op. Kom je er niet uit? Kies dan voor een totaalpakket. 


VastgoedCert nieuwe regeling 

Vernieuwt jouw VastgoedCert-certificaat? Dan kom je automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden je aan de voorbereidingscursus op de niveaumeting te volgen én alsnog aan te melden voor de verplichte dag. Deze onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de niveaumeting. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor jouw registratie en de vervaldata. 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting