Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 180,00 (excl. btw)
€ 217,80 (incl. btw)

Duur

3 uur

Studiepunten

VGC
Wonen3

NRVT
Wonen3

Docent(en)

Rolf Harder

Verplicht VGC/NRVT Wonen 2022 deel 1

Onafhankelijkheid, integriteit en ethiek staan ongetwijfeld hoog bij je in het vaandel Toch is het soms moeilijk om onafhankelijk te blijven, of om de juiste ethische beslissing te nemen. 

Tijdens dit verplichte onderdeel voor kamer Wonen gaan we dan ook dieper in op ethiek en (on)bewust gedragvan de makelaar en taxateur. Want, naast dat erbepaalde gedragsrichtlijnenzijn opgesteld, heb je te maken met jouw eigen normen en waarden,én die van andere partijen. Hoe verhouden deze zich in praktijk met elkaar, welke uitdagingen kom je tegen, en lukt het jou om je niet te laten beïnvloeden?  Samen met je vakgenoten bespreek jepraktischedilemma's enbekijkjemogelijke oplossingen. Na deze cursusheb je meer inzicht injouwonbewuste gedragen hoe je dit in de toekomst kunt veranderen!   

Let op: in 2022 is dit een onderdeel van de verplichte dag voor de kamer Wonen van NRVT en VastgoedCert. Sta je in beide registers ingeschreven? Dan volg je dit onderdeel dus maar één keer. Voor beide registers geldt ook, dat je nog een extra verplicht onderdeel moet volgen. Ingewikkeld? Laat ons het puzzeltje maken en kies voor een totaalpakket. 

 

 

 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting