Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht
Virtueel

Prijs

Op locatie:
€ 365,00 (excl. btw)
€ 441,65 (incl. btw)

Online:
€ 330,00 (excl. btw)
€ 399,30 (incl. btw)

Duur

6 uur

Studiepunten

VGC
Wonen7
BV 7
LV 7

NRVT
Wonen5 vrije ruimte
BV5 vrije ruimte
LV5 vrije ruimte
WOZ5 vrije ruimte

Voorbereiding op Niveaumeting Theorie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom helpen we je graag bij het voorbereiden op jouw VastgoedCert niveaumeting. 

Voor alle makelaars die binnen de nieuwe hercertificeringsregeling van VastgoedCert vallen bieden we een voorbereidende cursus aan.   

De toets gaat over alle stof die je in de makelaarsopleiding hebt gekregen en de actualiteiten van de afgelopen jaren. Uiteraard kan je niet alle stof uit je opleiding opnieuw behandelen in een cursus. Maar je kunt je wel goed voorbereiden op de vraagstelling, oefenen met de negen verschillende vraagtypes, en in grote lijnen de onderwerpen doornemen. Zo ontdek je waar je nog kennis kunt ophalen voordat je aan de toets begint. Heel veel kennis heb je al, je werkt immers al jaren als makelaar, maar een toets maken is toch spannend en de manier van vraagstelling is ook wennen. Bereid jezelf in één dag voor, zodat je zelfverzekerd de toets kan maken.   

 

  • Hoe weet ik of ik de niveaumeting moet doen? 

Hierover ontvang je bericht van VastgoedCert . 

 

  • Wat gebeurt er als ik de toets niet haal? 

Je krijgt van VastgoedCert twee kansen om de niveaumeting voldoende af te sluiten. Mocht dat niet lukken, dan krijg je van VastgoedCert een studieverplichting opgelegd. Hierover zal VastgoedCert je indien nodig persoonlijk informeren. 

 

  • Waar kan ik de niveaumeting inboeken? 

De niveaumeting wordt afgenomen door SVMNIVO, plan via de webshop het examen in op een datum, tijd en locatie dat je goed uitkomt. Kijk voor meer informatie op www.svmnivo.nl. 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting