Branche

Taxateur

Plaats

Regio utrecht
Virtueel

Prijs

Op locatie:
€ 199,00 (excl. btw)
€ 240,79 (incl. btw)

Online:
€ 180,00 (excl. btw)
€ 217,80 (incl. btw)

Duur

3 uur

Studiepunten

NRVT
Wonen3 vrij
WOZ3 vrij

Voorbereidingscursus Assessment NRVT 2023 Wonen

Voor Register-Taxateurs die ingeschreven staan in de Kamer Wonen van het NRVT en dit jaar een uitnodiging hebben ontvangen om deel te nemen aan het NRVT Assessment Wonen, bieden we een voorbereidendecursusaan.    


Wat is het Assessment Wonen? 
Op 1 oktober 2021 is het nieuwe model Taxatierapport Woonruimte ingegaan. Alle Register-Taxateurs geregistreerd in de Kamer Wonen hebben het scholingstraject Wonen gevolgd om de noodzakelijke kennis op te doen, alvorens zij zelfstandig met het nieuwe model mochten gaan werken.  

Voor de introductie van het nieuwe model taxatierapport is in 2020 besloten dat alle geregistreerde woningtaxateurs ook een oproep krijgen voor een mondeling assessment. 

 

Doel 
Het assessment voor de woningtaxateur is dus gekoppeld aan de introductie van het nieuwe model Taxatierapport Woonruimte. Waar het scholingstraject en de daaraan gekoppelde toets draaide om kennis, draait het assessment juist om de dagelijkse praktijk. Het assessment vormt hiermee de afsluiting van dit professionaliseringstraject. 

Uiteraardkan je niet alle stofuit dit opleidingstrajectopnieuwbehandelenineencursus. Maarje kunt je wel goed voorbereiden opde vraagstellingenin grote lijnen de onderwerpen doornemen. Zo ontdek je waar je nog kennis kuntophalenvoordat je aan het assessment begint. Bereid jezelfin een halve dag voor, zodatjezelfverzekerd het assessment in gaat! 

 

Hoe weet ik of ik het assessment moet doen?  
Hierover ontvang je bericht van NRVT.  

 

Wat gebeurt er als ik het assessment niet haal?  
Mocht je het assessment niet halen dan krijg je van NRVT een aanvullende studieverplichting opgelegd. Hierover zal NRVT je persoonlijk informeren. 


Handleiding
Meer over het Assessment Wonen vind je in deze NRVT-handleiding voor de kandidaat.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting