Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 295,00 (excl. btw)
€ 356,95 (incl. btw)

Duur

5 uur

Studiepunten

VGC
BV 5

NRVT
BV5 vrije ruimte

Voorbereidingscursus Niveaumeting Vakvaardigheden 2022 BV

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom helpen we je graag bij het voorbereiden op jouw VastgoedCert niveaumeting vakvaardigheden.

Word jij in 2022 opgeroepen voor jouw Niveaumeting Vakvaardigheden Bedrijfsmatig Vastgoed en vind je het belangrijk om de toetsen goed voorbereid af te leggen? Na het volgen van deze voorbereidingscursus weet je precies wat je te doen staat!  Tijdens de voorbereidingscursus word je op hoofdlijnen bijgepraat over de inhoud van de toets, oefen je de diverse toetsingsonderdelen, en krijg je tips over hoe je de onderdelen het beste kunt voorbereiden. Daarnaast ontdek je in welke kennis en vaardigheden jij je nog verder moet verdiepen om goed beslagen ten ijs te komen op jouw Niveaumeting. Doordat de cursus wordt gegeven door een docent die precies weet hoe de niveaumeting in elkaar steekt, liggen jouw slagingskansen meteen een stuk hoger. 

De niveaumeting vakvaardigheden bestaat uit drie onderdelen:  

Onderdeel 1: Praktijkopdracht verkoopprijsindicatie opstellen 

Voor de praktijkopdracht leer je hoe je aan de hand van een format een verkoopprijsindicatie (VPI) opstelt.  

Onderdeel 2: Gesprekssimulatie van een adviesgesprek 

Om je goed voor te bereiden op het tweede onderdeel van de Niveaumeting Vakvaardigheden, oefenen we het voeren van adviesgesprekken. Tijdens zo'n gesprek heb je het over het aan- en verkopen van vastgoed, of het adviseren over onroerende zaken. Een gesprek kan dus gaan over de verkoop van een bestaande- of nieuwbouwwoning. Tijdens jouw toetsing voer je het gesprek via een interactieve en digitale gesprekssimulatie, waarbij jouw virtuele klant een situatie of probleem aan je voorlegt. Omdat deze manier van toetsing toch even anders dan anders is, bereiden we je natuurlijk ook op de werkwijze van de simulatie zelf goed voor.

Onderdeel 3: Situational Judgement Test integer handelen 

Voor het laatste onderdeel van de Niveaumeting Vakvaardigheden Bedrijfsmatig Vastgoed, word je wegwijs gemaakt in het geven van professionele reacties in praktijksituaties. De situaties hebben betrekking op het integer omgaan met ethische dilemma's binnen het werkveld van de vastgoedprofessional.  

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting