Branche

Andere opleidingen

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 7.449,00 (excl. btw)
€ 9.013,29 (incl. btw)

Duur

circa 1 jaar
Brochure downloaden

Woningmarktconsultant (WMC)

Als woningmarktconsultant denk je mee over de opzet van nieuwe woningbouwlocaties, over de keus van de te bouwen woningen en over de invulling van herbestemmings- en stadsvernieuwingsprojecten. 


De opleiding Woningmarktconsultant levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van dit vak. Heel belangrijk, want stakeholders zoals gemeenten, projectontwikkelaars en beleggers hebben steeds vaker behoefte aan advies van een woningmarktconsultant. Vandaar dat ook de NVM sterk hecht aan deze opleiding. Als gediplomeerd woningmarktconsultant kun jij je profileren op de lokale en regionale markt. Daarnaast geef je advies aan de verschillende stakeholders die betrokken zijn bij woningbouw.

Toelating
Als Register Makelaar of Register Taxateur beschik je over voldoende kennis en aantoonbare werkervaring om met deze opleiding te kunnen starten. Ben je Kandidaat-Makelaar of twijfel je of je vooropleiding passend is? Stuur ons dan eerst een e-mail.


Theorie én vaardigheden
De opleiding bestaat uit 46 dagdelen en je volgt lessen van 14.45 uur tot 21.30 uur. Tijdens de opleiding werk je zowel aan je theoretische vakkennis als aan vaardigheden die voor een woningmarktconsultant van essentieel belang zijn. Deze opgedane kennis en vaardigheden pas je toe in een project dat je gedurende de hele opleiding doorloopt.


Vereniging van NVM Woningmarktconsultants
Tijdens de opleiding kun je aspirant-lid worden van de vereniging van NVM Woningmarktconsultants. De vereniging is in 2002 opgericht en organiseert onder andere bijeenkomsten, brainstormsessies, lezingen en workshops.


Examen
Goed om te weten: examinering verloopt via onafhankelijk examenbureau SVMNIVO. Examenkosten zijn niet inbegrepen in de cursusprijs.

NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur

Exclusief bij Academie voor Vastgoed
In samenwerking met NVM
Een dagdeel theorie, een dagdeel vaardigheden. Kennis om meteen toe te passen.
Leer advies geven vanuit verschillende invalshoeken in een praktijkcase
Begeleiding door een specialist

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting