Branche

Makelaar

Plaats

Wachtrij

Prijs (incl. btw)

€ 90,75

Duur

1 uur

Studiepunten

VGC
Wonen1
BV 1
LV 1

NRVT
Wonen1
BV1
LV1
WOZ1

Docent(en)

Bas van Overeem

WWFT in 5 kwartier

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, als professional in de vastgoedbranche heb je er vast al mee te maken gehad. Maar, voldoet jouw kantoor wel aan artikel 35 van de Wwft? En hoe zat dat ook alweer precies met de relatie tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming? 

In onze onlinecursus ‘Wwft in vijf kwartier’ vertelt mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je alles wat je moet weten. Niet alleen wat de Wwft inhoudt maar ook hoe je voldoet aan alle verplichtingen die er voor jou uit voortvloeien.  

Na het volgen van deze cursus weet je hoe je een potentiële (ver)koper of huurder conform de WWFT identificeert en verifieert, hoe je UBO’s vaststelt, welke drie soorten cliëntenonderzoek de Wwft kent en welke je wanneer uit moet voeren.  Kortom: met deze cursus ken jij de verplichtingen op het gebied van de Wwft.  

Artikel 35 Wwft

Dit artikel stelt dat elk kantoor ervoor moet zorgen dat haar werknemers, voor zover relevant voor de uitoefening van hun taken, bekend zijn met de bepalingen van de wwft en periodiek opleidingen genieten die hen in staat stellen een ongebruikelijke transactie te herkennen en een cliëntenonderzoek goed en volledig uit te voeren. 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor (assistent)makelaars, taxateurs en alle andere medewerkers in de vastgoedbranche.
De cursus geeft 1 facultatieve punt voor VastgoedCert en NRVT.
Door het volgen van deze cursus voldoe je verder aan de opleidingsverplichting die voortvloeit uit de Wwft (artikel 35).

De cursus wwft in vijf kwartier is ook als incompany cursus te boeken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting