Jou ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw talent. 

Dat is onze missie, van het eerste contact tot na je laatste cursusdag. Voor, tijdens en na jouw opleiding staan we klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. En dat doen we vanuit de overtuiging dat jij door kennis voorop kunt lopen in jouw vakgebied. Hoe we die kennis aan je overdragen is essentieel. Daarom is ons onderwijs is gebaseerd op drie pijlers. Hieronder lees je er meer over.

Leren is persoonlijk

Jouw tijd is kostbaar, dus wil je leren wat je ├ęcht nodig hebt. Kennis en vaardigheden opdoen die je verder brengen. Daarom besteden wij in al onze opleidingen aandacht aan de vertaling van de leerstof naar jouw dagelijkse praktijk. In elke opleiding is er ruimte voor opdrachten waarin je het geleerde toepast en vertaalt naar jouw werksituatie. We helpen je graag met een persoonlijk studieadvies zodat jouw leertraject als individueel maatwerk voelt. 

Leren is leuk 

Of je nu voor een vak leert, vanuit intrinsieke motivatie of om je punten voor de registers te halen, leren moet leuk zijn. Bij AVV geloven we in de kracht van plezier, van samen onderzoeken waar je goed in bent en dus blij van wordt. Dus zorgen wij voor een ontspannen sfeer en dagen we je tegelijkertijd uit om op zoek te gaan naar jouw talent, jouw creativiteit, maar ook naar jouw blijdschap en plezier. Na een cursus of opleiding bij AVV heb je meer kennis, meer vaardigheden en meer zelfvertrouwen. En dat zorgt weer voor meer plezier in je werk. 

Leren levert iets op

Het resultaat van een cursus of opleiding wordt niet alleen door de inhoudelijke deskundigheid van de docent bepaald, maar ook door de leermethodes. Bij elke opleiding bekijken we hoe jij het effectiefst kunt leren. En dat stopt niet na jouw laatste cursusdag. Daarom krijg je bij al onze opleidingen en cursussen toegang tot ons online leerportaal. Hier vind je interessante artikelen, video's en online leertrajecten maar ook blogs van docenten, en meningen van andere cursisten. Leuk, leerzaam en beschikbaar waar en wanneer je maar wilt! Wij geven onze kennis aan jou door, zodat jij deze door kunt geven aan jouw klanten. Zo zorgen we samen voor een voorsprong in vastgoed.


Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting