Onze docenten


Jouw tijd is kostbaar, dus wil je alleen les krijgen van de beste docenten. Met de juiste kennis, ervaring en netwerkcontacten.

Daarom werken we met docenten uit de praktijk, specialist in hun vakgebied. Die hun lessen zo ontwerpen, dat jij kennis van het hoogste niveau krijgt. Wil je meer weten over ons team van docenten? Hieronder stellen we een aantal van onze specialisten aan je voor. Denk je dat jij ook een goede aanvulling op ons team van specialistische docenten bent? Laat het ons weten!

Ad van de Wouw

Ad van de Wouw is een ervaren en veelzijdig taxateur en woningmarktanalist. Hij heeft veel kennis over vastgoedrekenen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch en landelijk vastgoed. Deze kennis deelt Ad graag met je.

Alex Peters

Alex is een ervaren makelaar in hart en nieren. Met meer dan 25 jaar aan voorbeeldmateriaal laat hij de theorie tot leven komen. Een pand waarbij ingewikkelde zaken spelen? Daar wordt Alex graag voor gebeld!

Bas van Overeem

Bas is advocaat en meester in het vertalen van complexe juridische zaken naar gewone mensentaal.

Chantal Duffels

Chantal is een echte specialist op het gebied van de Nederlandse woningmarkt, en vertelt je graag alles over de processen rondom verkoop en verhuur.

Edo van Haarlem

Edo is een vakspecialist op het gebied van fiscaliteit, naast docent is hij partner bij Wolfsbergen van Haarlem. Met veel kennis uit de praktijk vertelt Edo jou alles wat je moet weten over fiscale zaken.

Ellen Mouthaan

Ellen weet alles van marketing en makelaardijleer. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en je verlaat haar les zonder twijfel boordevol nieuwe ideeën.

Emilie van Schaik

Emilie is Publiekrecht docent bij de ARMT-opleiding en met een carrière als bestuurlijk jurist voor gemeente en provincie kan zij de lesstof tot leven blazen.

Frans Kofflard

Marketingmachine, salesspecialist en zeer succesvol duo met Jacob Boezerooij met wie hij met veel plezier én succes de praktijkopleiding Makelaar Wonen geeft.

Hans van Leeuwen

Hans is één van ons meest ervaren Bouwkunde docenten. Hij haalt veel plezier uit het lesgeven en dat merken zijn cursisten. Ook kun je Hans tegenkomen bij de Bouwkunde Praktijkdag in het mooie Zoetermeer.

Ineke van Leeuwen

Ineke is advocate en doceert publiekrecht aan makelaars en taxateurs in opleiding. 

Ivo Lechner

Ivo is een optimist, werkt met veel plezier bij de Waarderingskamer én deelt zijn kennis op het gebied van de Wet WOZ met beginners én experts.

Jacob Boezerooij

Docent bij Vastgoed van de Hanzehogeschool, taxateur van onroerende zaken en bij AVV een zeer succesvol duo met Frans Kofflard. Samen geven de heren met veel plezier én succes de praktijkopleiding Makelaar Wonen.

Jacob Kastelein

Jacob weet alles van bouwkunde en bouwkundig onderzoek. Zijn kennis draagt hij graag over aan makelaars en taxateurs in opleiding. 

Jamie Offerman

Als belastingadviseur bij Wolfsbergen van Haarlem is Jamie een echte specialist op het gebied van fiscaliteit. Haar kennis draagt zij graag over aan makelaars in opleiding.

Jan Buist

To the point, nuchter en met humor. Dat is hoe Jan zijn kennis van economie, bedrijfseconomie en marketing op je overbrengt.

Jan Pijnenburg

Als adviseur landbouw, klimaat, energie en mestverwerking kan Jan je alles vertellen over landelijk vastgoed en duurzame energie.

Jan van de Beek

Jan is naast docent Vastgoedeconomie en Financiën ook auteur, onderzoeker en scriptiebegeleider. Ook kun je hem alles vragen over statistiek en wiskunde.

Jelte Kinderman

Jelte is docent, auteur en jurist. Hij doceert niet alleen privaat- en publiekrecht maar helpt ook mee bij de ontwikkeling van deze vakken.

Joan Naus

Joan is al bijna 20 jaar rentmeester en vindt het fantastisch om zijn kennis aan jou door te geven.

John Wijling

Zeg je Vastgoedintroductiecursus, dan zeg je John Wijling. Met zijn charme én ervaring zorgt hij ervoor dat elke les een feestje is. Naast docent is John ook makelaar/taxateur bij Drieman Garantiemakelaars en auditor bij NVM.

Jojanneke Schravenmade

Net als broer Martijn, geeft Jojanneke les voor AVV. Daarnaast werken zij als advocaat samen in hun familiebedrijf. Ook zijn broer en zus al enkele jaren betrokken bij de rechtswinkel, waar men gratis juridische hulp kan krijgen. Jojanneke heeft kennis van het personen- en familierecht en vastgoed- en arbeidsrecht.

Joost Linnebank

Al meer dan 15 jaar docent bij AVV en fiscaal jurist. Joost geeft zijn kennis van financiën en fiscaliteiten met plezier door.

Kees Krijger

Advocaat, bedrijfsjurist en rechter-plaatsvervanger. Kees weet alles van de theorie én de praktijk van het recht. En, niet onbelangrijk, hij heeft ook nog humor!

Martijn Schravenmade

Net als zus Jojanneke, geeft Martijn les voor AVV. Daarnaast werken zij als advocaat samen in hun familiebedrijf. Ook zijn broer en zus al enkele jaren betrokken bij de rechtswinkel, waar men gratis juridische hulp kan krijgen. Martijn's expertise zit in het ondernemingsrecht, vastgoed en personen- en familierecht.

Martin Ligtenbarg

Bedrijfseconomie en marketing, daar ligt Martins expertise. En naast een heleboel kennis brengt Martin ook een bak aan praktijkervaring mee het lokaal in. 

Michael Kuilema

Michael is een deskundige, oprechte en betrokken makelaar met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Hij deelt zijn kennis bij zowel vakopleidingen als jaarlijkse educatie.

Nick Gale

Nick Gale is een Engelse copywriter en redacteur. Hij is een ondernemende, meertalige communicatieprofessional met moedertaal Engels, vloeiend Nederlands en solide Frans.

Oldrik Beelen

Oldrik is een ondernemer met veel ervaring in vastgoedmarketing. Daarnaast is hij zeer energiek, gedreven en staat hij te popelen om zijn kennis met jou te delen.

Onno Tacoma

Voordat Onno vastgoedadvocaat werd, is hij 20 jaar werkzaam geweest als taxateur, beleggingsmakelaar en manager voor het vastgoed- en projectontwikkelingsbedrijf van NS. De vertaling van complexe juridische zaken naar jouw praktijk is voor hem dan ook geen enkel probleem.

Patrick Eversen

Patrick is een van onze nieuwe aanwinsten binnen het docententeam. Met daarnaast een carrière als Business Analist Vastgoed bij Rabobank weet hij van wanten!

Paul Segers

Paul is een waanzinnige architect en is daarnaast al jaren docent Bouwkunde. Je kunt hem niet alleen tijdens je opleiding tegenkomen, maar ook daarna bij een Jaarlijkse Educatie cursus met een bouwkundig thema.

Paul van Heerwaarden

Paul is een trotse Texelaar, die al sinds 1979 werkzaam is in de makelaardij. Door zijn ervaring in het taxeren en adviseren van vooral recreatief onroerende zaken, doceert hij nu cursussen met dit thema voor AVV.

Paulien Mars

Met veel plezier geeft Paulien de kennis zij in haar ruim 15 jaar werkervaring in het civiel vastgoedrecht heeft opgedaan aan je door.

Peter Koster

Docent in hart en nieren. Peter geeft rechten aan de HAN University of Applied Scienses en bij AVV. 

Rinkjan Postma

Vastgoedtransformatiespecialist Rinkjan Postma vindt bijna niets leuker dan zijn kennis over transformatie overdragen aan een enthousiaste groep cursisten.

Rolf Harder

Rolf neemt jarenlange ervaring als register makelaar en taxateur mee het lokaal in. Hij is enthousiast, gedreven en zit boordevol kennis en praktische tips die hij graag met je deelt.

Ronald Steunenberg

Docent, meedenker en oplosser, Ronald weet als geen ander de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken.

Roy van der Meer

Roy is makelaar en taxateur én samen met Joost Gijsbers kerndocent voor de opleiding Taxateur BV. Roy weet alles van het makelen en taxeren van uiteenlopend vastgoed; van woningen, bedrijfsruimte en kantoren tot winkels en bouwkavels.

Sabine Moolenaar

Sabine is een enthousiaste, ervaren vastgoedjuriste en al 13 jaar docente bij AVV.

Sander Koeter

Als specialist in revitalisatie en verduurzamingsvraagstukken staat Sander niet alleen aan het roer van diverse grote projecten in Nederland maar ook graag voor een groep cursisten.

Judith Gelink

Judith heeft jarenlange ervaring met werken in de binnendienst. Ze heeft een juridische achtergrond en combineert haar werk als office manager sales met de functie van legal management executive bij Estata Makelaars o.g. in Den Haag.

Aran heeft geleerd om beter advies te geven, zodat kopers de juiste, weloverwogen beslissing kunnen maken.

Lees het verhaal van Aran

Aran heeft geleerd om beter advies te geven, zodat kopers de juiste, weloverwogen beslissing kunnen maken.

  

Benieuwd hoe we jouw persoonlijke skills een boost kunnen geven? Neem contact op met een van onze docenten.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting