Onze docenten


Jouw tijd is kostbaar, dus wil je alleen les krijgen van de beste docenten. Met de juiste kennis, ervaring en netwerkcontacten.

Daarom werken we met docenten uit de praktijk, specialist in hun vakgebied. Die hun lessen zo ontwerpen, dat jij kennis van het hoogste niveau krijgt. Wil je meer weten over ons team van docenten? Hieronder stellen we een aantal van onze specialisten aan je voor. Denk je dat jij ook een goede aanvulling op ons team van specialistische docenten bent? Laat het ons weten via info@avv.nl! 

Justin van Vessem

Justin is een allround belastingadviseur en deelt zijn expertise in onze vakopleidingen en jaarlijkse educatie. 

Ellen Mouthaan

Ellen weet alles van marketing en makelaardijleer. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en je verlaat haar les zonder twijfel boordevol nieuwe ideeën.

Bas van Overeem

Bas is advocaat en meester in het vertalen van complexe juridische zaken naar gewone mensentaal.

Ineke van Leeuwen

Ineke is advocate en doceert publiekrecht aan makelaars en taxateurs in opleiding. 

Frans Kofflard

Marketingmachine, salesspecialist en zeer succesvol duo met Jacob Boezerooij met wie hij met veel plezier én succes de praktijkopleiding Makelaar Wonen geeft.

Ivo Lechner

Ivo is een optimist, werkt met veel plezier bij de Waarderingskamer én deelt zijn kennis op het gebied van de Wet WOZ met beginners én experts.

Jacob Kastelein

Jacob weet alles van bouwkunde en bouwkundig onderzoek. Zijn kennis draagt hij graag over aan makelaars en taxateurs in opleiding. 

Jan Pijnenburg

Als adviseur landbouw, klimaat, energie en mestverwerking kan Jan je alles vertellen over landelijk vastgoed en duurzame energie.

Jan Buist

To the point, nuchter en met humor. Dat is hoe Jan zijn kennis van economie, bedrijfseconomie en marketing op je overbrengt.

Jelte Kinderman

Jelte is docent, auteur en jurist. Hij doceert niet alleen privaat- en publiekrecht maar helpt ook mee bij de ontwikkeling van deze vakken.

Kees Krijger

Advocaat, bedrijfsjurist en rechter-plaatsvervanger. Kees weet alles van de theorie én de praktijk van het recht. En, niet onbelangrijk, hij heeft ook nog humor!

Martin Ligtenbarg

Bedrijfseconomie en marketing, daar ligt Martins expertise. En naast een heleboel kennis brengt Martin ook een bak aan praktijkervaring mee het lokaal in. 

Joan Naus

Joan is al bijna 20 jaar rentmeester en vindt het fantastisch om zijn kennis aan jou door te geven.

Jacob Boezerooij

Docent bij Vastgoed van de Hanzehogeschool, taxateur van onroerende zaken en bij AVV een zeer succesvol duo met Frans Kofflard. Samen geven de heren met veel plezier én succes de praktijkopleiding Makelaar Wonen.

Oldrik Beelen

Oldrik is een ondernemer met veel ervaring in vastgoedmarketing. Daarnaast is hij zeer energiek, gedreven en staat hij te popelen om zijn kennis met jou te delen.

Joost Linnebank

Al meer dan 15 jaar docent bij AVV en fiscaal jurist. Joost geeft zijn kennis van financiën en fiscaliteiten met plezier door.

Onno Tacoma

Voordat Onno vastgoedadvocaat werd, is hij 20 jaar werkzaam geweest als taxateur, beleggingsmakelaar en manager voor het vastgoed- en projectontwikkelingsbedrijf van NS. De vertaling van complexe juridische zaken naar jouw praktijk is voor hem dan ook geen enkel probleem.

Rinkjan Postma

Vastgoedtransformatiespecialist Rinkjan Postma vindt bijna niets leuker dan zijn kennis over transformatie overdragen aan een enthousiaste groep cursisten.

Paulien Mars

Met veel plezier geeft Paulien de kennis zij in haar ruim 15 jaar werkervaring in het civiel vastgoedrecht heeft opgedaan aan je door.

Rolf Harder

Rolf neemt jarenlange ervaring als register makelaar en taxateur mee het lokaal in. Hij is enthousiast, gedreven en zit boordevol kennis en praktische tips die hij graag met je deelt.

Ronald Steunenberg

Docent, meedenker en oplosser, Ronald weet als geen ander de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te maken.

Sabine Moolenaar

Sabine is een enthousiaste, ervaren vastgoedjuriste en al 12 jaar docente bij AVV.

Peter Koster

Docent in hart en nieren. Peter geeft rechten aan de HAN University of Applied Scienses en bij AVV. 

Sander Koeter

Als specialist in revitalisatie en verduurzamingsvraagstukken staat Sander niet alleen aan het roer van diverse grote projecten in Nederland maar ook graag voor een groep cursisten.

Wil Kamps

Al 25 jaar docent bij AVV. Wil wordt blij van het overdragen van zijn kennis en ervaring als makelaar en taxateur op de nieuwe generatie.

Ad van de Wouw

Ad van de Wouw is een ervaren en veelzijdig taxateur en woningmarktanalist. Hij heeft veel kennis over vastgoedrekenen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch en landelijk vastgoed. Deze kennis deelt Ad graag met je.

Chantal Duffels

Chantal is een echte specialist op het gebied van de Nederlandse woningmarkt, en vertelt je graag alles over de processen rondom verkoop en verhuur.

Aran heeft geleerd om beter advies te geven, zodat kopers de juiste, weloverwogen beslissing kunnen maken.

Lees het verhaal van Aran

Aran heeft geleerd om beter advies te geven, zodat kopers de juiste, weloverwogen beslissing kunnen maken.

  

Benieuwd hoe we jouw persoonlijke skills een boost kunnen geven? Neem contact op met een van onze docenten.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting