Team vakopleidingen

Team vakopleidingen heeft één doel, iedere student laten vertrekken met een rugzak vol kennis en ervaring. Precies die kennis en ervaring die jij nodig hebt om je examens succesvol af te ronden en in de vastgoedmarkt van start te gaan.

Wil je hen iets vragen? Stuur dan een e-mail naar teamvo@avv.nl.

Lianne van Slooten

Lianne is een nauwkeurig, creatief, zorgzaam gezelligheidsdier. Als Learning & Development Specialist in team Vakopleidingen houdt Lianne zich bezig met de (her)ontwikkeling van de makelaarsopleidingen. Zo zorgt zij ervoor dat lessen en lesmateriaal van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Buiten het werk is Lianne graag met haar gezin of in de keuken waar ze sterwaardige gerechten uit tevoorschijn tovert. Dus ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende diner? Neem dan gerust contact met haar op.

Brigitte Smoorenburg

Brigitte is een open, enthousiaste en nauwkeurige doener. Eigenschappen die in haar rol als opleidingscoördinator in team Vakopleidingen goed van pas komen. De afwisseling en het contact met de studenten, daar krijgt Brigitte energie van. Thuis varieert Brigitte graag met het interieur. Ook vind je haar vaak in de sportschool en 's zomers op de surfplank met haar jongens. Neem gerust contact met haar op, ook voor de leukste Nederlandse surfspots.

Jolanda Langendoen

Jolanda is optimistisch, ijverig en accuraat. Als opleidingscoördinator in team Vakopleidingen is ze de drijvende kracht achter de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Van de planning tot het versturen van de syllabussen, Jolanda heeft alles onder controle. Ook van het organiseren van de Open Avond krijgt ze veel energie. Jolanda is een echt familiemens. Samen uiteten, een wandeling maken of een city trip, ze zit zelden stil. Heb je een vraag aan Jolanda? Neem dan contact met haar op.

Samantha Huisman

Samantha is een behulpzame, creatieve, ijverige duizendpoot. Als opleidingscoördinator in Team Vakopleidingen zorgt ze er eigenhandig voor dat de Vastgoedintroductiecursus en Assistent-Makelaarsopleiding keer op keer vlekkeloos verlopen. Samantha is erg geduldig en altijd bereid om meer uitleg te geven, dat doet ze ook graag tijdens onze open dagen. Buiten werktijd gaat Samantha er graag op uit met haar twee kinderen en chihuahua Lana. Heb je een vraag aan Samantha? Stuur een e-mail!

Sonja Gerritsen

Sonja is een creatief, sympathiek en zorgzaam mensenmens. Sonja heeft ruime werkervaring op een makelaarskantoor, wat haar rol als opleidingscoördinator in Team Vakopleidingen nog leuker maakt. Ze weet tenslotte als geen ander voor wie ze het doet. Sonja haalt veel voldoening uit het regelen en organiseren van allerlei praktische zaken voor onze studenten. Naast haar werk als opleidingscoördinator volgt Sonja met veel plezier een opleiding Intuïtief Coachen.

Stefanie Lamme

Stefanie is een creatieve, behulpzame, oplossingsgerichte maker. Haar zorgvuldigheid en lef zorgen ervoor dat zij als Learning & Development Specialist in Team Vakopleidingen voortgang creëert en bewaakt. Samen met een aantal superspecialisten ontwikkelt Stefanie vakopleidingen voor makelaars en taxateurs. Buiten het werk is Stefanie ook graag bezig. Ze sport, gaat met man en kids op pad, bezoekt een theater of concert of schuift samen met haar vriendinnen aan voor een heerlijke high tea.

Iris Kroos

Iris is een enthousiaste, leergierige, recent afgestudeerde energiebom. Als Learning & Development Specialiste in team VO komen haar kennis over opleiden en haar aanpakkersmentaliteit helemaal tot hun recht. In haar vrije tijd is Iris graag buiten en ze kan enorm genieten van de rust die de natuur haar geeft. Maar te rustig hoeft ook niet. Iris houdt wel van wat leven in de brouwerij! Heb je een vraag aan dit jonge L&D-talent? Neem gerust contact met haar op.

Dominique Peters

Dominique is flexibel, betrokken en nuchter. Eigenschappen die in haar rol als opleidingscoördinator in team Vakopleidingen goed van pas komen. Dominique staat altijd voor haar collega's klaar en haalt veel energie uit het van A tot Z organiseren van een opleiding. Alles tip-top in orde maken voor de studenten, daar gaat ze voor. In haar vrije tijd is Dominique graag met haar gezin op pad. Neem gerust contact met haar op als je inspiratie zoekt voor het volgende gezinsuitje.

Micha Sloot

Micha is een energieke, flexibele, ijverige alleskunner. Zijn accuraatheid en oplossingsgerichtheid komen in zijn rol als opleidingscoördinator goed van pas. Of het nu gaat om plannen, een cursist het virtuele klaslokaal in helpen of administratieve taken; Micha draait zijn hand er niet voor om. Micha haalt veel plezier uit het contact met cursisten, dus heb je een vraag over jouw cursus? Micha helpt je graag. In zijn vrije tijd vind je Micha vaak in de dansstudio waar hij salsa-les geeft.

Team Jaarlijkse Educatie

Team jaarlijkse educatie is er voor de makelaar en taxateur die zijn of haar vak wil blijven uitoefenen en PE-cursus wil volgen bij de beste docenten. Superspecialisten in hun vak die hun kennis met plezier overbrengen. Met hulp van een team dat altijd klaar staat om te helpen, toegankelijk en persoonlijk. Heb je een vraag aan het team? Mail hem dan naar teamje@avv.nl.

Jan-Willem Seip

Jan-Willem is ondernemend, meelevend, vriendelijk en al jarenlang docent bij Academie voor Vastgoed. Sinds 2021 is richt hij zich als Learning & Development Specialist op het aanbod PE-cursussen en seminars voor vastgoeddeskundigen, ontwikkelt leermaterialen en onderhoud contact met de docenten. Vrije tijd brengt Jan-Willem het liefst op de fiets door. Dus, ben je op zoek naar een gave fietsroute of wil je meer van Jan-Willem weten? Neem dan gerust contact met hem op.

Sabine de Kruijf

Sabine is een behulpzaam, flexibel, zelfstandig, planningswonder. Haar scherpe blik komt in haar rol als opleidingscoördinator goed van pas. Sabine vindt het ook leuk om mee te denken over nieuwe concepten en cursusonderwerpen in team New Business en haalt veel plezier uit contact met de cursisten. Loop je ergens tegenaan? Sabine helpt je graag! In haar vrije tijd is Sabine graag buiten, ook vind je haar regelmatig in de sportschool of in de keuken waar dan de heerlijkste baksels uit tevoorschijn komen.

Karlijn Natzijl

Karlijn is grondig, accuraat en evenwichtig. Eigenschappen die in haar rol als opleidingscoördinator in team Jaarlijkse Educatie goed van pas komen. Karlijn haalt veel plezier uit het plannen en organiseren van cursussen en grotere AVV-evenementen zoals de Studiereis Business. Natuurlijk haalt Karlijn ook veel voldoening uit het helpen van en het contact met cursisten. In haar vrije tijd is Karlijn graag aan het skeeleren, met de kinderen in de natuur of aan het knutselen.

Micha Sloot

Micha is een energieke, flexibele, ijverige alleskunner. Zijn accuraatheid en oplossingsgerichtheid komen in zijn rol als opleidingscoördinator goed van pas. Of het nu gaat om plannen, een cursist het virtuele klaslokaal in helpen of administratieve taken; Micha draait zijn hand er niet voor om. Micha haalt veel plezier uit het contact met cursisten, dus heb je een vraag over jouw cursus? Micha helpt je graag. In zijn vrije tijd vind je Micha vaak in de dansstudio waar hij salsa-les geeft.

Elizabeth Kiestra

Elizabeth is een pragmatische, analytische, creatieve probleemoplosser. Als Learning & Development Specialist in team Jaarlijkse Educatie maakt Elizabeth de vertaalslag van leerdoelen naar interessante, actuele cursusinhoud. Hierbij houdt ze zicht op de grote lijnen en oog voor detail. In haar vrije tijd is Elizabeth graag op pad met de kinderen en hond Benji of vind je haar achter een ezel werkend aan weer een prachtige aquarel. Heb je een vraag aan Elizabeth? Neem contact met haar op.

Pim Klamer

Pim is onderzoeker, docent en Learning & Development specialist in team Jaarlijkse Educatie. De kennis die hij in zijn PhD onderzoek naar besluitvorming bij de taxaties van commercieel vastgoed heeft opgedaan neemt hij mee in zijn werk bij AVV. In zijn vrije tijd is Pim graag aan het sporten. Hij loopt geregeld hard, op de weg of op het voetbalveld. Je kunt hem ook vinden aan een diner met vrienden en af en toe met een goeie borrel in de kroeg! Benieuwd naar zijn onderzoeksresultaten? Neem contact op.


Saskia Schouten

Saskia is flexibel, oplossingsgericht en behulpzaam. Als Learning & Development Specialist in team Jaarlijkse Educatie maakt Saskia onderwerpen als vastgoedrekenen behapbaar en leuk. Saskia combineert haar didactische kennis graag met haar inzicht in commercieel en landelijk vastgoed. In haar vrije tijd is Saskia vaak op pad met haar gezin, een dagje weg, een stedentrip, een reis naar Spanje of gewoon heerlijk buiten in de buurt. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met haar op. 

Team New Business

De naam geeft het al een beetje weg, dit team zorgt voor new business. Voor AVV maar ook voor onze cursisten, met de vaardigheden die jij in hun cursussen en opleidingen op doet kom jij tenslotte ook verder. Heb je een vraag aan een van de teamleden of een idee voor een gave cursus of training? Stuur dan een mail naar teamnb@avv.nl

Ermelinda Brouwer

Ermelinda is een enthousiaste, creatieve, tikkeltje eigenwijze, duizendpoot. Haar chronische nieuwsgierigheid komt in haar rol als project manager New Business goed van pas. Als Ermelinda niet aan het werk is vind je haar bij UnScared Fitness, met een wijntje in haar hand in gesprek met vrienden of op de bank met de katten. Heb je een idee voor een toffe nieuwe cursus, wil je een leerbehoefte aangeven of heb je gewoon zin en een gezellig gesprek? Neem dan gerust contact met haar op. 

Myrthe Schillings

Myrthe is een leergierige, creatieve, buiten-de-hokjes-denker. Haar ruime blik en aanpakkersmentaliteit komen goed van pas in haar rol als Learning & Development Specialist in team New Business. Myrthe wordt blij van lekker eten en drinken, buiten zijn en nieuwe dingen ontdekken. De nieuwe thuisbasis van AVV verrijst in haar woonplaats, dus ben je nog niet op de hoogte van de mooie en gave plekken in Leidsche Rijn laat het weten, dan vertelt ze je daar met plezier meer over.

Sabine de Kruijf

Sabine is een behulpzaam, flexibel, zelfstandig, planningswonder. Haar scherpe blik komt in haar rol als opleidingscoördinator goed van pas. Sabine vindt het ook leuk om mee te denken over nieuwe concepten en cursusonderwerpen in team New Business en haalt veel plezier uit contact met de cursisten. Loop je ergens tegenaan? Sabine helpt je graag! In haar vrije tijd is Sabine graag buiten, ook vind je haar regelmatig in de sportschool of in de keuken waar dan de heerlijkste baksels uit tevoorschijn komen.

Karlijn Natzijl

Karlijn is grondig, accuraat en evenwichtig. Eigenschappen die in haar rol als opleidingscoördinator in team New Business goed van pas komen. Karlijn haalt veel plezier uit het plannen en organiseren van cursussen en grotere AVV-evenementen zoals de Studiereis Business. Natuurlijk haalt Karlijn ook veel voldoening uit het helpen van en het contact met cursisten. In haar vrije tijd is Karlijn graag aan het skeeleren, met de kinderen in de natuur of aan het knutselen.

Saskia Schouten

Saskia is flexibel, oplossingsgericht en behulpzaam. Als Learning & Development Specialist in team Jaarlijkse New Business combineert Saskia haar didactische kennis graag met haar inzicht in commercieel en landelijk vastgoed. In haar vrije tijd is Saskia vaak op pad met haar gezin, een dagje weg, een stedentrip, een reis naar Spanje of gewoon heerlijk buiten in de buurt. Heb je een vraag of een idee voor een nieuwe cursus? Neem dan contact met haar op.

Marloes Leijgraaf

Marloes is een behulpzame, vriendelijke, doelgerichte aanpakker. In haar rol als opleidingscoördinator ziet ze werk liggen én pakt het met plezier op. De meeste voldoening haalt Marloes uit het contact met cursisten, hun leerbehoeftes achterhalen en inplannen, daar wordt ze blij van. In haar vrije tijd is Marloes aan het reizen, haar volgende reis aan het plannen of maakt ze een heerlijke wandeling door de uiterwaarden. Op zoek naar reistips of een mooie wandelroute? Neem contact met haar op.

Team NVM

Team NVM is er voor de leden van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Taxateurs (NVM) en NVM-deelnemingen. Als volle dochter van NVM geven we hen graag wat extra aandacht. Dat doen we niet alleen door het bieden van ledenvoordeel, Team NVM ontwerpt ook speciale cursussen en trainingen en ondersteunt de andere deelnemingen bij hun pre- en onboardingtrajecten. Heb je een vraag aan Team NVM? Mail dan naar teamnvm@avv.nl

Ermelinda Brouwer

Ermelinda is een enthousiaste, creatieve, tikkeltje eigenwijze, duizendpoot. Haar enthousiasme komt in haar rol als project manager binnen Team NVM goed van pas. Als Ermelinda niet aan het werk is vind je haar bij UnScared Fitness, met een wijntje in haar hand in gesprek met vrienden of op de bank met de katten. Heb je een vraag over Team NVM, wil je een leerbehoefte aangeven of heb je gewoon zin en een gezellig gesprek? Neem dan gerust contact met haar op.

Iris Kroos

Iris is een enthousiaste, leergierige, recent afgestudeerde energiebom. Als Learning & Development Specialiste in team NVM komen haar kennis over opleiden en haar aanpakkersmentaliteit helemaal tot hun recht. In haar vrije tijd is Iris graag buiten en ze kan enorm genieten van de rust die de natuur haar geeft. Maar te rustig hoeft ook niet. Iris houdt wel van wat leven in de brouwerij! Heb je een vraag aan dit jonge L&D-talent? Neem gerust contact met haar op.

En verder... 

Eveline van Schaik

Eveline is een vrolijke, creatieve, communicatieve marketingspecialist. Haar inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid komen in haar rol als marketing- en communicatie coördinator bij AVV goed van pas. Eveline houdt van reizen, paardrijden en nieuwe dingen leren. Ook heeft ze jaren in Italië gewoond. Heb je ideeën die onze marketing nog beter kunnen maken, ben je op zoek naar een samenwerking of wil je een recept voor goede Italiaanse pasta? Neem dan contact met haar op!

Chris van Dam

Chris is een oplossingsgerichte, creatieve, relativerende bouwer met doorzettingsvermogen en sterke netwerkactiviteiten. Eigenschappen die in zijn rol als interim manager van AVV goed van pas komen. Het beste resultaat voor alle partijen en iedereen op zijn of haar plek in het team zetten zodat er met plezier gewerkt wordt, dat is waar Chris voor gaat. Hij luistert graag en staat altijd open voor nieuwe ideeën, dus neem gerust contact met hem op, ook voor de beste hardlooproutes. 

Joenmoi Tjong Ahoi

Joenmoi is een loyale, bescheiden, nauwkeurige ICT-specialiste. Zij is de stille kracht achter onze ICT-systemen en zorgt er samen met ICT-regisseur Elizabeth Kiestra voor dat we door kunnen. Dankzij Joenmoi is onze online service altijd van het hoogste niveau. Haar vrije tijd brengt Joenmoi graag door met haar familie. Zo past ze met enige regelmaat op haar kleinkind. Joenmoi houdt zich ook graag bezig met Chinese geneeskunde en weet alles van de geneeskracht van verschillende kruiden. 

Elizabeth Kiestra

Elizabeth is een pragmatische, analytische, creatieve probleemoplosser. In haar rol als ICT-regisseur legt zij verbinding tussen ICT en de gebruikers. Hierbij houdt Elizabeth zicht op de grote lijnen en oog voor detail zodat jij de beste gebruikservaring krijgt. In haar vrije tijd is Elizabeth graag op pad met de kinderen en hond Benji of vind je haar achter een ezel werkend aan weer een prachtige aquarel. Heb je een vraag aan Elizabeth? Neem contact met haar op, ook voor de beste aquarelverf.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting