Team vakopleidingen

Team vakopleidingen heeft één doel, iedere student laten vertrekken met een rugzak vol kennis en ervaring. Precies die kennis en ervaring die jij nodig hebt om je examens succesvol af te ronden en in de vastgoedmarkt van start te gaan.

Wil je hen iets vragen? Stuur dan een e-mail naar info@avv.nl

Brigitte Smoorenburg

Brigitte is een open, enthousiaste en nauwkeurige doener. Eigenschappen die in haar rol als opleidingscoördinator in team Vakopleidingen goed van pas komen. De afwisseling en het contact met de studenten, daar krijgt Brigitte energie van. Thuis varieert Brigitte graag met het interieur. Ook vind je haar vaak in de sportschool en 's zomers op de surfplank met haar jongens. Neem gerust contact met haar op, ook voor de leukste Nederlandse surfspots.

Jolanda Langendoen

Jolanda is optimistisch, ijverig en accuraat. Als opleidingscoördinator in team Vakopleidingen is ze de drijvende kracht achter de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Van de planning tot het versturen van de syllabussen, Jolanda heeft alles onder controle. Ook van het organiseren van de Open Avond krijgt ze veel energie. Jolanda is een echt familiemens. Samen uiteten, een wandeling maken of een city trip, ze zit zelden stil. Heb je een vraag aan Jolanda? Neem dan contact met haar op.

Stefanie Lamme

Stefanie is een creatieve, behulpzame, oplossingsgerichte maker. Haar zorgvuldigheid en lef zorgen ervoor dat zij als Learning & Development Specialist in Team Vakopleidingen voortgang creëert en bewaakt. Samen met een aantal superspecialisten ontwikkelt Stefanie vakopleidingen voor makelaars en taxateurs. Buiten het werk is Stefanie ook graag bezig. Ze sport, gaat met man en kids op pad, bezoekt een theater of concert of schuift samen met haar vriendinnen aan voor een heerlijke high tea.

Iris Kroos

Iris is een enthousiaste, leergierige, recent afgestudeerde energiebom. Als Learning & Development Specialiste in team VO komen haar kennis over opleiden en haar aanpakkersmentaliteit helemaal tot hun recht. In haar vrije tijd is Iris graag buiten en ze kan enorm genieten van de rust die de natuur haar geeft. Maar te rustig hoeft ook niet. Iris houdt wel van wat leven in de brouwerij! Heb je een vraag aan dit jonge L&D-talent? Neem gerust contact met haar op.

Dominique Peters

Dominique is flexibel, betrokken en nuchter. Eigenschappen die in haar rol als opleidingscoördinator in team Vakopleidingen goed van pas komen. Dominique staat altijd voor haar collega's klaar en haalt veel energie uit het van A tot Z organiseren van een opleiding. Alles tip-top in orde maken voor de studenten, daar gaat ze voor. In haar vrije tijd is Dominique graag met haar gezin op pad. Neem gerust contact met haar op als je inspiratie zoekt voor het volgende gezinsuitje.

Sanneke Huizinga

Sanneke is een energieke, veelzijdige, en nieuwsgierige spin in het web. Als opleidingscoördinator verliest zij de klantbeleving niet snel uit het oog en denkt ze graag mee over verbeteringen. Sanneke woont met haar vriend in Soest en brengt graag tijd met haar dochter door. Ook vind je haar geregeld in een goed restaurant, of op een leuk festival. Heb je een vraag aan Sanneke, of wil je tips waar je lekker kunt eten? Neem gerust contact met haar op!

Marjolein de Jonge

Marjolein is een creatieve, enthousiaste, en gedreven onderwijskundige. Met deze eigenschappen levert ze een mooie bijdrage aan de vakopleidingen van onze Academie, en is ze altijd in voor een gezellig gesprek met cursisten of collega's! In haar vrije tijd is Marjolein graag aan het koken, houdt ze van squashen, en ze heeft groene vingers! Heb je een vraag over onze taxateursopleidingen, of wil je tips ontvangen om beter voor jouw planten te zorgen? Neem gerust contact met haar op.

Marloes Leijgraaf

Marloes is gezellig, open en behulpzaam. Ze haalt plezier en energie uit klantcontact, plannen en organiseren, en denkt graag mee over de ontwikkeling van nieuwe concepten! In haar vrije tijd vind je haar regelmatig in de keuken waar ze samen met haar kids heerlijke dingen klaarmaakt. Ook wandelt Marloes graag met haar gezin en hond door de prachtige uiterwaarden in de buurt van haar huis. Heb je een vraag voor Marloes? Stuur haar dan een mail!

Team Jaarlijkse Educatie

Team jaarlijkse educatie is er voor de makelaar en taxateur die zijn of haar vak wil blijven uitoefenen en PE-cursus wil volgen bij de beste docenten. Superspecialisten in hun vak die hun kennis met plezier overbrengen. Met hulp van een team dat altijd klaar staat om te helpen, toegankelijk en persoonlijk. Heb je een vraag aan het team? Mail hem dan naar info@avv.nl.

Micha Sloot

Micha is een energieke, flexibele, ijverige alleskunner. Zijn accuraatheid en oplossingsgerichtheid komen in zijn rol als opleidingscoördinator goed van pas. Of het nu gaat om plannen, een cursist het virtuele klaslokaal in helpen of administratieve taken; Micha draait zijn hand er niet voor om. Micha haalt veel plezier uit het contact met cursisten, dus heb je een vraag over jouw cursus? Micha helpt je graag. In zijn vrije tijd vind je Micha vaak in de dansstudio waar hij salsa-les geeft.

Sabine de Kruijf

Sabine is een behulpzaam, flexibel, zelfstandig, planningswonder. Haar scherpe blik komt in haar rol als opleidingscoördinator goed van pas. Sabine vindt het ook leuk om mee te denken over nieuwe concepten en cursusonderwerpen in team New Business en haalt veel plezier uit contact met de cursisten. Loop je ergens tegenaan? Sabine helpt je graag! In haar vrije tijd is Sabine graag buiten, ook vind je haar regelmatig in de sportschool of in de keuken waar dan de heerlijkste baksels uit tevoorschijn komen.

Elizabeth Kiestra

Elizabeth is een pragmatische, analytische, creatieve probleemoplosser. Als Learning & Development Specialist in team Jaarlijkse Educatie maakt Elizabeth de vertaalslag van leerdoelen naar interessante, actuele cursusinhoud. Hierbij houdt ze zicht op de grote lijnen en oog voor detail. In haar vrije tijd is Elizabeth graag op pad met de kinderen en hond Benji of vind je haar achter een ezel werkend aan weer een prachtige aquarel. Heb je een vraag aan Elizabeth? Neem contact met haar op.

Liesbeth Beeks

Liesbeth is een gedreven, enthousiaste, en ervaren educatiespecialist. In haar functie bij AVV zorgt zij er samen met haar team voor dat ons cursusaanbod altijd van de hoogste kwaliteit is. Als ze niet aan het werk is geniet ze van haar gezin en kun je haar geregeld in de keuken vinden, waar ze zich met liefde stort op de vegetarische keuken. Heb je een vraag over onze educatie, of ben je op zoek naar inspiratie voor een lekker vegetarisch recept? Neem gerust contact met haar op!

Natasja Oskam

Learning & Development Specialist Natasja is ondernemend, leergierig en staat altijd open voor een goed gesprek. Haar jarenlange vastgoedervaring, opgedaan bij o.a. het NRVT, komt in deze functie zeker van pas. In haar vrije tijd vind je haar in de boksschool, creëert zij prachtige meubelstukken, of helpt ze een handje mee als vrijwilliger op een leuk festival. Wil je weten welke festivals je niet moet missen, of heb je een vraag over ons educatieaanbod? Stuur Natasja een bericht!

Ildi van Scheijen

Ildi is precies, attent, en creatief. Met die eigenschappen versterkt zij het coördinatorenteam van AVV, wat haar als kei in plannen en organiseren prima afgaat! Ze woont met haar gezin in Woudenberg en besteedt haar vrije tijd graag aan sporten, of het plannen van een volgende vakantie, bijvoorbeeld naar haar favoriete bestemming Italië! Ben je op zoek naar leuke vakantieadresjes, of wil je haar iets vragen over het educatieaanbod? Stuur haar dan een mail!


Nathalie Warmer

Nathalie is een spontane, enthousiaste en precieze opleidingscoördinator. Nathalie is dol op gezelligheid en een zeer nauwkeurige planner. Samen met haar gezin woont zij in Houten, en staat ze iedere zaterdag op het voetbalveld om haar jongens aan te moedigen. In haar vrije tijd sport zij zelf ook graag, eet ze een hapje buiten de deur of bezoekt ze een festival. Heb je een inhoudelijke vraag aan Nathalie of zin in een gezellig gesprek? Neem contact met haar op! 

Karlijn Natzijl

Karlijn is grondig, accuraat en evenwichtig. Eigenschappen die in haar rol als opleidingscoördinator in team Jaarlijkse Educatie goed van pas komen. Karlijn haalt veel plezier uit het plannen en organiseren van cursussen en grotere AVV-evenementen zoals de Studiereis Business. Natuurlijk haalt Karlijn ook veel voldoening uit het helpen van en het contact met cursisten. In haar vrije tijd is Karlijn graag aan het skeeleren, met de kinderen in de natuur of aan het knutselen.

Ilona Noorman

Ilona is een nauwkeurige, analytische en ervaren onderwijsspecialiste. In haar functie als Learning & Development Specialist is zij druk met het ontwikkelen van diverse cursussen en het ontwikkelen van e-learningmodules. Haar vrije tijd brengt zij graag door op het hockeyveld, of spendeert ze aan leuke uitjes met haar twee dochters. Daarnaast woont ze met veel plezier in Utrecht. Heb je een vraag voor Ilona, of ben je op zoek naar de Utrechtse hotspots? Neem contact met haar op!

Valerie Edens

Valerie is een enthousiaste, gedreven en resultaatgerichte business bouwer met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen komen als directeur van AVV perfect van pas. Samen met het hele AVV-team zet zij koers richting een Academie waar de focus ligt op impact, groei, en innovatie. In haar vrije tijd vind je Valerie op de tennisbaan, geniet zij van haar tuin, of gaat ze op pad met haar gezin en hond. Heb je een vraag aan Valerie over onze Academie? Neem contact met haar op!

Eveline van Schaik

Eveline is een vrolijke, creatieve, communicatieve marketingspecialist. Haar inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid komen in haar rol als marketing- en communicatie coördinator bij AVV goed van pas. Eveline houdt van reizen, paardrijden en nieuwe dingen leren. Ook heeft ze jaren in Italië gewoond. Heb je ideeën die onze marketing nog beter kunnen maken, ben je op zoek naar een samenwerking of wil je een recept voor goede Italiaanse pasta? Neem dan contact met haar op!

Elizabeth Kiestra

Elizabeth is een pragmatische, analytische, creatieve probleemoplosser. In haar rol als ICT-regisseur legt zij verbinding tussen ICT en de gebruikers. Hierbij houdt Elizabeth zicht op de grote lijnen en oog voor detail zodat jij de beste gebruikservaring krijgt. In haar vrije tijd is Elizabeth graag op pad met de kinderen en hond Benji of vind je haar achter een ezel werkend aan weer een prachtige aquarel. Heb je een vraag aan Elizabeth? Neem contact met haar op, ook voor de beste aquarelverf.

Samantha Huisman

Samantha is een behulpzame, creatieve, ijverige duizendpoot. Als marketing- en communicatie coördinator zorgt zij er onder andere voor dat niemand de laatste ontwikkelingen binnen AVV mist! Samantha is erg geduldig en altijd bereid om meer uitleg te geven, dat doet ze ook graag tijdens onze open dagen. Buiten werktijd gaat Samantha er graag op uit met haar twee kinderen en hond Sila. Heb je een vraag aan Samantha? Stuur een e-mail!

Marlous Bos

Projectmanager Marlous is een enthousiaste, vrolijke, en energieke duizendpoot. Omdat zij ook werkzaam is geweest als assistent makelaar, kent ze de vastgoedwereld van binnen en van buiten. Marlous is gek op sport, en je vindt haar dan ook geregeld kickboxend in de sportschool. Ook haar vakanties brengt zij het liefst skiënd door met haar gezin! Wil je Marlous iets vragen over de projecten waar zij aan werkt, of weten welke pistes echte aanraders zijn? Ze hoort graag van je!

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting