image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed is hét opleidingsinstituut voor de vastgoedbranche.

Geschiedenis en achtergrond

De Academie voor Vastgoed is in 1963 opgericht als opleidingsinstituut van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). De NVM is met circa 4200 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie.​ Deze verbondenheid maakt dat de Academie voor Vastgoed dicht op de vastgoedbranche zit en de ontwikkelingen op de voet kan volgen. Dit in combinatie met bijna 60 jaar ervaring maakt de Academie voor Vastgoed een uniek opleidingsinstituut.

​​Vernieuwend onderwijs en persoonlijke aandacht

Het is onze ambitie om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de vastgoedbranche. Samen met het bevlogen docententeam bieden wij een innovatief en actueel opleidingsaanbod. Naast kwalitatief goede opleidingen ontvangt u bij ons persoonlijk advies, studiebegeleiding op maat en uitstekende faciliteiten.

Breed aanbod voor vastgoedprofessionals

Als grootste opleider in de vastgoedbranche hebben wij een ruim aanbod voor starters en ervaren professionals. U kunt bijvoorbeeld de oriënterende Vastgoedintroductiecursus volgen, uw jaarlijkse educatie volgen of de REV-titel behalen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Incompany en maatwerktrajecten

Wanneer u met meerdere personen van een kantoor of NVM-afdeling/-kring een cursus of training dicht bij huis wilt organiseren kunt u onze cursussen op uw eigen locatie volgen.

Wanneer u interesse heeft in een cursus buiten ons reguliere aanbod, kunt u contact met ons opnemen voor maatwerk. Vervolgens gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden die de Academie voor Vastgoed biedt.

 

Leer ons beter kennen

Tijdens de Open Avond helpen wij u graag persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Schrijf u vandaag nog in

image title

Voor wie?

Iedereen is welkom om een cursus of opleiding bij de Academie voor Vastgoed te volgen. 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de Academie voor Vastgoed? Wellicht heeft iemand deze eerder gesteld. Klik op onderstaande button om te zoeken in de veelgestelde vragen aan de Academie voor Vastgoed.

Chris

Manager a.i.

Dominique

Opleidingscoördinator

Elizabeth

Opleidingsadviseur

Ermelinda

Project manager

Eveline

Coördinator Marketing en Communicatie

Jan-Willem

Opleidingsadviseur

Joenmoi

ICT-medewerkster

Jolanda

Opleidingscoördinator

Karlijn

Opleidingscoördinator

Lianne

Opleidingsadviseur

Micha

Opleidingscoördinator

Myrthe

Opleidingsadviseur

Pim

Opleidingsadviseur

Sabine

Opleidingscoördinator

Samantha

Opleidingscoördinator

Saskia

Opleidingsadviseur

Sonja

Opleidingscoördinator

Stefanie

Opleidingsadviseur

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.