image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed is hét opleidingsinstituut voor de vastgoedbranche.

De vastgoedbranche is dynamisch en constant in beweging. Wij kennen de ontwikkelingen in deze branche als geen ander en weten welke eisen aan goede makelaars, taxateurs en vastgoedprofessionals gesteld worden.

Het beste onderwijs

Wij bieden praktijkgericht, innovatief en inspirerend onderwijs en zorgen voor afwisseling in theorie en praktijk. Discussies, praktijkvoorbeelden en oefeningen staan centraal in onze lessen. Wat u bij ons leert kunt u morgen toepassen.

Al onze docenten zijn vakspecialisten met praktijkervaring en sterke didactische vaardigheden. In de lessen leert u van uw docent, uw medecursisten en bouwt u een netwerk op.

Om voorop te blijven lopen wordt veel aandacht besteed aan innovatie. Enerzijds zetten we moderne leermiddelen in. Anderzijds volgen we de laatste inzichten en trends op het gebied van onderwijs.

De beste service en faciliteiten

Naast kwalitatief goed onderwijs vinden wij het belangrijk dat onze cursisten de beste service krijgen. U ontvangt bij ons persoonlijk advies, studiebegeleiding op maat en uitstekende faciliteiten.

De opleidingen en cursussen kunt u volgen door heel Nederland en wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van deze locaties. Onze service en faciliteiten zijn uitstekend, zodat u volledig kunt focussen op de inhoud. Wanneer u een cursus volgt in Nieuwegein dan is de kans groot dat deze plaatsvindt in het “clubhuis” van de NVM waarin ook de Academie voor Vastgoed gevestigd is.

Continu blijven verbeteren

Om te zorgen dat de kwaliteit en service van de Academie voor Vastgoed op topniveau blijft, evalueren wij alle cursussen. De uitkomsten van de evaluaties gebruiken wij voor continue verbetering.

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.