image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed is hét opleidingsinstituut voor vastgoedstarters en -professionals die zich willen ontwikkelen.

SVMNIVO     

SVMNIVO is het examenbureau van de vastgoedbranche. Het is een onafhankelijk bedrijf dat werkt in opdracht van de georganiseerde vastgoedbranche. SVMNIVO verricht haar werkzaamheden voor alles wat raakvlakken heeft met de vastgoedbranche en beperkt zich niet uitsluitend tot de makelaardij. De vakopleidingen de Academie voor Vastgoed leiden op tot de examens van SVMNIVO. Bezoek de website van SVMNIVO voor meer informatie.

VastgoedCert

VastgoedCert waarborgt sinds 2004 de kwaliteit en vakbekwaamheid van de makelaars in Nederland. Binnen dit register kunnen makelaars ingeschreven staan bij drie verschillende Kamers: Wonen, Landelijk Vastgoed en/of Bedrijfsmatig Vastgoed. Voor VastgoedCert volgen makelaars twee actualiteitendagen per jaar om te voldoen aan de jaarlijkse educatie, welke worden aangeboden door de Academie voor Vastgoed. Bezoek voor meer informatie over dit register de website van VastgoedCert.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Het NRVT bestaat sinds begin 2016 en is het register voor taxateurs. Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Taxateurs die NRVT-geregistreerd zijn hebben een jaarlijkse studieverplichting. De Academie voor Vastgoed biedt een breed scala aan cursussen en leerlijnen die taxateurs kunnen volgen om aan deze verplichting te voldoen.  Meer informatie over dit register vindt u op de website van het NRVT.

NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ruim 4100 makelaars en taxateurs aangesloten. De Academie voor Vastgoed is in 1963 opgericht als opleidingsinstituut van de NVM en vandaag de dag is de Academie voor Vastgoed nog steeds ‘een NVM-onderneming’. De twee organisaties versterken elkaar door kennis te delen. Meer weten over de NVM? Bezoek de NVM-website.

Vastgoedpro

VastgoedPRO is een beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector. De Academie voor Vastgoed biedt educatie voor leden van de branchevereniging Vastgoedpro. Voor meer informatie over deze vereniging bezoekt u de website van Vastgoedpro.

NVR

NVR staat voor Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, welke streeft naar kwaliteitshandhaving van de beroepsgroep. Rentmeesters NVR zijn de vastgoedspecialisten in het landelijk gebied, het overgangsgebied naar de stad en de stadsrand. NVR-leden kunnen bij de Academie voor Vastgoed terecht voor het volgen van cursussen ten behoeve van de jaarlijkse educatie. Voor meer informatie over de NVR bezoekt u de website van de NVR.

2B Connected  
In januari 2014 is Olof Raas  “Hét Recruitmentbureau” voor Makelaars en Hypotheek Adviseurs gestart. Samen met de aangesloten Partner Recruiters merkten hij dat er na een lange periode van non-arbeidsmobiliteit behoefte ontstond aan een Recruitment Partner die de combinatie van de twee niches, Makelaardij enerzijds en Hypotheken anderzijds, kon verbinden. Dit heeft er toe geleid dat een groot aantal landelijke en gerenommeerde opdrachtgevers heeft gekozen voor de dienstverlening (Werving en Selectie en Payrolling) van 2B Connected. Op dit moment telt 2B Connected zes Recruitment Partners, die actief zijn in geheel Nederland.

 

 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.