Vijftien jaar geleden liep Tom voor het eerst de Academie voor Vastgoed binnen: ‘Ik heb mijn vakopleiding indertijd bij AVV gevolgd en nog steeds ben ik regelmatig in het AVV klaslokaal, virtueel of op locatie, te vinden!’  

Nooit uitgeleerd
Tom is inmiddels een doorgewinterde vastgoedspecialist, die zijn welverdiende certificeringen al lang op zak heeft. Waarom hij voor AVV blijft kiezen? ‘Natuurlijk ben je als makelaar of taxateur nooit klaar met leren. De markt is dynamisch, en daarom is het goed dat je verplicht bent om jaarlijks educatie te blijven volgen. Dit doe ik bij AVV omdat je merkt dat er eisen aan de docenten gesteld worden; ze lopen over van actuele en praktische kennis.’. 

Net zo belangrijk vindt Tom communicatie rondom zijn educatie. ‘Als betalende klant met een drukke baan, zoek ik een bepaalde service en gemak. Ook die vind ik bij AVV. Het is gewoon goed geregeld. En inmiddels ken ik bijna alle opleidingscoördinatoren, erg leuk! 

Een leven lang leren   
Hoe Tom de toekomst als senior vastgoedprofessional ziet? ‘Ik wil blijven leren! De vastgoedmarkt staat niet stil; er is van alles gaande. Ik ben graag bijgepraat en vind het ook mijn plicht richting de klant om altijd op de hoogte te zijn van relevante ontwikkelingen. Als dit je uitgangspunt is, dan moet je wel weten waar je jouw rugzak vol kennis vandaan haalt.’ 

Ontwikkelingen in de markt 

Het aanbod van AVV speelt de laatste jaren naast vakopleidingen en jaarlijkse educatie enorm in op ontwikkelingen in de markt. Zo heb ik laatst een vijfkwartiersessie bijgewoond over het nieuwe energielabel, en sta ik ingeschreven voor een seminar over de rol van de makelaar in deze oververhitte woningmarkt dit najaar. Eigenlijk komt er iedere maand er wel iets in het aanbod van AVV voorbij waarvan ik denk: ja, hier hebben mijn klant en ik echt iets aan!’.  

Net als Tom een voorsprong nemen? Neem contact met ons op voor een gratis studieadvies.

Ja, ik wil gratis studieadvies

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting