image title
image title
image title

Bij de Academie voor Vastgoed kan je terecht voor verschillende vakopleidingen in het vastgoed.
Hieronder vind je meer informatie. 

Vastgoedintroductiecursus 

Wil je je eerst oriënteren in de vastgoedsector? Kies dan voor de Vastgoedintroductiecursus. Deze cursus  is vooral interessant voor (nieuwe) binnendienstmedewerkers op een vastgoed gerelateerd kantoor. Deze vastgoedintroductiecursus is niet verplicht wanneer je zelfstandig makelaar/taxateur, of assistent-makelaar wil worden.
> Klik hier voor meer informatie over de Vastgoedintroductiecursus

Assistent-makelaar wonen (ARMT) 

De Assistent-makelaarsopleiding is de snelste manier om gecertificeerd aan de slag te gaan op een makelaarskantoor waarbij je ook gediplomeerd bent om bij verkoop bezichtigingen te doen en te onderhandelen. Deze opleiding is niet verplicht wanneer je zelfstandig makelaar/taxateur wilt worden.​ Ben je werkzaam op een kantoor bij een woningcorporatie? Ook dan heeft deze opleiding een grote meerwaarde. 
> Klik hier voor meer informatie over de Assistent-makelaarsopleiding

Opleiding tot makelaar

Wil je makelaar worden? Dan ben je bij de Academie voor Vastgoed aan het goede adres. Onze opleiding is de beste in zijn soort. Zo krijg je bij ons bijvoorbeeld uitsluitend les van specialisten. 
De opleiding tot makelaar start met de Basistheorie Vastgoeddeskundige, daarna volg je de Praktijkleer en Vakbekwaamheid met als specialisatie Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, of Landelijk Vastgoed en je sluit af met de Praktijkopleiding. Meer weten? Lees verder op de website of schrijf je in voor onze gratis Open Avond.

Opleiding tot taxateur

Onze taxateursopleiding blinkt uit vanwege de praktische opzet. Wat jij leert is direct toepasbaar en actueel. De focus ligt op de kennis en vaardigheden die je als taxateur nodig hebt. Door een mix van klassikale lessen, e-learning en zelfstudie maakt je je het vak van taxateur eigen.
 > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot taxateur. 

​Wat zijn de verschillen tussen de opleidingen?

De bovenstaande vakopleidingen zijn geschikt voor iedereen die werkzaam is in het vastgoed, of een carrière in het vastgoed ambieert. In onderstaand schema zie je de verschillen tussen de opleidingen:

 

​​Open Avond

Een compleet beeld krijgen van al onze opleidingen? Kom naar een Open Avond. Hier worden verschillende presentaties gegeven, kun je op je gemak het lesmateriaal bekijken en al je vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Onderstaande video geeft een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten van een Open Avond: 

   

image

Heeft u een vraag over de opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.