image title
image title
image title

Efficiënt, veilig en comfortabel; in ons virtuele klaslokaal volg je jouw cursus waar je maar
wilt. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet met de Zoom app, een rustige
ruimte waarin je niet gestoord wordt en zin om te leren.

Je ontvangt uiterlijk twee weken voor de start van jouw cursus een uitnodiging voor de
Zoom bijeenkomst. Start uiterlijk 15 minuten van tevoren de Zoom bijeenkomst op. Zo heb
je tijd om eventueel technische mankementen op te lossen. Heb je hulp nodig? We zitten
klaar om je technische ondersteuning te bieden.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een device met de Zoom app (klik hier om deze gratis te downloaden)! Het is aan te bevelen om een device te gebruiken met een camera en microfoon. Mocht je dit niet hebben dan is dit geen probleem, het systeem beschikt ook over een chatfunctie waarin je je vragen aan de docent kunt stellen.

Je ontvangt via de mail van ons een uitnodiging voor de Zoom vergadering. Start uiterlijk 15 minuten van te voren de Zoom vergadering op. Zo heb je tijd om eventueel technische mankementen op te lossen. Meer hoef je niet te doen. Heb je vragen? Bekijk de FAQ , neem telefonisch contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

Studieadvies nodig?

We kunnen ons voorstellen dat je door de dagen je verplichtingen niet meer ziet. Gelukkig staan onze medewerkers dagelijks van 08:30 tot 17:00 voor je klaar om te helpen bij het inplannen van jouw jaarlijkse educatie verplichtingen. Bel ons op 030-6085160, stuur een e-mail naar info@academievoorvastgoed.nl of stuur een WhatsApp bericht.

Let op: heb je bericht ontvangen van VastgoedCert dat je onder het nieuwe hercertificeringssysteem valt? Dan hoef je dit jaar voor VastgoedCert geen cursus te volgen. Heb je geen bericht ontvangen, dan verloopt jouw certificaat dit jaar nog niet en dien je wel educatie te volgen.

image

Persoonlijk advies?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.